Légy sikeres, Járd az utad!

Ha sikeres akarsz lenni, vedd magad körbe sikeres emberekkel! Ha az utadon jársz, mindenképpen sikeres leszel és meglátszik rajtad, mert ragyogni fogsz.

Ha ragyogni fogsz, akkor ezt mások is észreveszik majd. Mikor mások is észreveszik, tudni fogod, jó úton jársz. A siker nem attól függ, hogy mások mit gondolnak arról, hogy sikeres vagy, hanem attól, hogy te mit gondolsz magadról, hogy sikeres vagy -e. Minden a te fejedben dől el. Ha meg vagy elégedve azzal, amit csinálsz, akkor az utadon vagy. A képességeid megvannak hozzá, mindenkinek megvannak a képességei, hiába próbálják velünk elhitetni, hogy átlagosak vagyunk és csak egyszerű emberek. Sokkal többek vagyunk, mint egy “hústest”.

Bíznod sem kell magadban, egyszerűen csak az utadat kell járnod, azt az utat, ami téged boldoggá tesz. Mindannak ellenére, ami azt mondja, ne járd azt az utat. Mikor a saját utadon jársz, a képességeid kiteljesednek, és képes leszel bármit elérni. Mert van egy célod. Ha a célod nem önös érdekű, hanem mások megsegítésére irányul, vagy másoknak valamit pozitívat adni, amitől ők is jobbak, többek lesznek, akkor sikeres leszel.

Céllal születtél…céllal születtél ide a földre. Egyszerűen csak találd meg a célodat. Ha valóban a célodon vagy, az univerzum megnyílik előtted, minden akadály elhárul. Lassítani tudnak, de megállítani nem. Amikor valami jót csinálsz, megpróbálnak majd támadni, és megállítani.  Erősebb vagy minden fizikai akadálynál. Ezt soha ne felejtsd el, csak menj tovább az utadon! Az emberek is cserélődni fognak majd körülötted, mert ahogy eddig tetted a dolgaidat, rájuk volt szükség. Ahogy megváltozik a nézőpontod, és a tevékenységed, új minőségek kerülnek az életedbe. Ne ragaszkodj ahhoz, ami előtte voltál, amikor még az elvárások tengerén próbáltál megfelelni foggal, körömmel! Fogadd el önmagad, a mostani állapotodban, hogy pontosan lásd, hogy ki is vagy, és miben is vagy valójában. Ha a saját célodon vagy, és megtaláltad önmagad, sikeres leszel. Hangold össze a célod az utaddal.

Manyi

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben