A tavaszi nap-éj egyenlőség új lehetőségeket hoz az életedbe

Azt mondják, hogy nap-éj egyenlőségkor a bolygó energiahálója magasabb harmóniába költözik, lehetővé téve számunkra, hogy könnyebben fogadjuk be az anyatermészet gyógyító erejét. Ha pedig a bolygó energiahálózata él és felébred, akkor feltölthetjük saját testünk energiaközpontjait is és gondolatainkat, szándékainkat kiküldhetjük az Univerzumba teremtés céljából.

Ezzel az erőteljes nap-éj egyenlőségi energiával együtt ezen a napon ünnepeljük az asztrológiai év kezdetét is. Ez azért van így, mert a nyugati asztrológiában a márciusi nap-éj egyenlőség egybeesik a Kos szezon kezdetével, az állatöv első jegyével.

Ahogy pedig az első csillagjegybe lépünk, új utazásba kezdünk a Nap körül, ahol újra megtapasztalhatjuk mind a tizenkét csillagjegy energiáit és rezgését. A márciusi nap-éj egyenlőség tehát évünk egyik jelentős erőnapjává válik, ahol megünnepelhetjük az újat, üdvözölhetjük az általa hozott új kezdeteket és megvalósítható célokat tűzhetünk ki az elkövetkező időszakra.

Hogyan használd ki a nap-éj egyenlőség teremtő energiáit?

Engedd, hogy az új inspiráció, az új ötletek és az új perspektívák könnyedén áramoljanak be lényedbe a márciusi nap-éj egyenlőség idején! Engedd meg magadnak, hogy lemosd magadról és elengedd az összes régi, idejétmúlt és elavult gondolatot, érzést, helyzetet és szokást, amelyek már nem szolgálnak téged!

Haladj végig a testeden, tisztítsd meg minden apró sejted! Vegyél egy mély lélegzetet, és lélegezz ki mindent, ami már nem tartozik hozzád!

Ez a tisztító energia egy ajándék, de rajtunk múlik, hogy felhasználjuk-e. Menj ki ezen a napon a szabadba és vedd körül magad a természet gyógyító erejével, húzz magadnak egy orákulum- vagy tarot kártyát, meditálj, szánj időt arra, hogy mivel szeretnéd kitölteni az év további részét és mit szeretnél magadhoz vonzani, mit szeretnél elérni! Mindezek után csak annyiban légy biztos, hogy az Univerzum a te oldaladon áll! Mert ez mindenképpen így lesz.

Gondold végig mit szeretnél és teremtsd meg magadnak! Most teheted ezt meg a legkönnyebben.

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben