A Hell Vill Fesztiválon adott interjút a Bipolaris

2022. nyara több szempontból is történelmi jelentőségű vakáció volt, ugyanis két év telt el azóta, hogy újra nagyszabású közösségi élményekben vehessünk részt. Többek között egy Bipolaris interjúra is becsöppentünk az idei Hell Villen, ahol a zenekar tagjai is nagy örömmel nyilatkoztak a megtapasztalt koncertélményről.

Az elmúlt időszak kialakult speciális helyzete nem tette lehetővé sem a koncertezést, sem pedig a rendezvények és a fesztiválok adta élmények sokaságában való szörfölést, amelyeknek azelőtt kivétel nélkül átadtuk magunkat. Most azonban fordult a kocka és apait-anyait beleadva ugrottunk fejest a nyárba, valamint azon felejthetetlen élmények hozadékaiba, amelyeket csakis egy fesztivál adhat. Sok egyéb dolog miatt is aztán nekünk, a Fáklya Rádió stábjának kérdés sem volt, hogy ott leszünk e a Hell Villen, ráadásul a Bipolaris koncertje akkorát ütött, hogy a fal adta a másikat, de beszéljenek erről a zenekar tagjai, akik a színpadról követték az eseményeket.

Summázva a dolgokat kijelenthetjük, hogy az ország legegyedibb fesztiválján vehettünk részt, ahol adott volt a profi szervezés, a profi hangosítás, a segítőkészség és a profi zenekarok, akik a fesztiválozó tömeg szórakoztatásáért voltak jelen többek között. Mindezek mellett biztosan állíthatjuk, hogy jövőre szintén itt a helyünk, mert mindaz, amit élményben, emberi kapcsolatokban és hangulatban kaptunk, az csak egy ilyen légkörben tapasztalható meg és mindez nem jön létre, ha a szervező gárda nem ilyen összeszedett és együttműködő. Példaértékű amit a Hell Vill megvalósított! Jövőre ugyanitt!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben