XIII. Gerjeni Duna-Rock Motoros Találkozó – Depresszió interjú

Az idei nyár volt az első alkalom a gerjeni Duna-Rock életében, hogy a Depresszió a fesztivál nagyszínpadára lépett. A rendezvény első napjának estéjét így nemcsak megnyitotta egy élvonalbeli zenekar, de úgy berobbantották a fiúk a hangulatot, hogy a résztvevő közönség még napokig a hatása alatt volt.

Mindig óriási élmény ellátogatni egy Depresszió koncertre, főleg ha egy fesztiválon csapnak a húrok közé. Az elmúlt két év sajnos nem arról volt híres, hogy ilyen maradandó élményekkel gazdagodjunk, azonban idén most lehetőség volt arra, hogy kihasználjuk a nyár minden pillanatát és a fesztivál szezont.

Természetesen a rendezvények sorozatában sincs megalitikus buli Depresszió nélkül – akikről egyébként már kevés helyszínt mondhatunk határainkon belül, ahol még nem voltak – azonban Gerjen pont egy ilyen állomás volt. A szervezők kérését elfogadva, így a zenekar 2022-ben első alkalommal játszott a Duna-Rockon, a fesztivál első napjához képest igen népes nézőszám és egy fantasztikus közönség előtt.

A zenekar láthatóan is jól érezte magát a fesztiválon és egy elképesztő műsort sikerült összerakniuk, ahol kicsiktől a nagyokig, nemtől és kortól függetlenül mindenki egy családként zúzta a Depresszió dalokat.

Halász Feri, a Fáklya Rádiónak adott interjújából az is kiderült a koncert után, hogy a zenekar még a nyár folyamán egy nagyszabású bulira készül és új albumuk is hamarosan napvilágot lát, aminek hírére azonnal fel is kaptuk a fejünket, hiszen alig várjuk, hogy új turnéjuk állomásait is figyelemmel kísérve dokumentálhassuk.

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben