XIII. Gerjeni Duna-Rock Motoros Találkozó - Country Road interjú

Minden évben okoz valamilyen meglepetést a Gerjeni Duna-Rock Motoros Találkozó, így természetesen ebben az évben sem volt ez másképpen. Különleges formációval, különleges koncertet adott a 13. alkalommal megrendezett fesztiválon a kalocsai Country Road, aki elsőként húzta a közönségnek a talp alá valót.

Már lassan kijelenthetjük, hogy minden évben hazatérünk Gerjenbe és nemcsak ismerősökkel, barátokkal, hanem jóformán testvéreinkkel találkozunk a Duna-Rockon és minden glóriázástól és elfogultságtól mentesen mondhatjuk, hogy a Country Road ebbe a körbe tartozik bele. Ugyan személyesen eddig nem volt alkalmunk megismerni a zenekar minden egyes tagját, de többükkel töltöttünk együtt már kellemes órákat és remek, vidám beszélgetéseket az előzőleg megrendezett alkalmakkor.

Fantasztikus élmény volt számunkra, hogy a zenekar ilyen lendülettel és tele élettel csapott a húrok közé, amit a közönség nemhogy átérzett, de valamilyen megfoghatatlan pozitív zenei ragályként eufóriába is csapott át. Minden bizonnyal így is kell kezdődnie egy fesztiválnak.

Summázva a dolgokat a Country Road úgy beindította a fesztivált, ahogyan az a nagykönyvben meg van írva. Köszönet a szervezőknek, hogy évről évre egyre igényesebb rendezvényt bonyolítanak le és profibbnál profibb zenekarok fellépését biztosítják, illetve elhozzák őket Gerjenbe, valamint lehetőséget adnak azon formációknak is, akik még nem foglalták be a toplistás helyeket. Persze ami késik az sosem jön korán, mint tudjuk, így feltehetőleg a Country Roaddal is találkozunk még neves felületeken, de a Fáklya Rádió platformjain biztosan.

Jó egészséget kívánunk a zenekarnak, éljen a Country Road és éljen a szamárpörkölt! Jövőre ugyanitt, puszi és Rock and Roll!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben