A ManGoRise hullámhosszán

Az okos pop, amit 3 srác visz a vállán, majdnem 8 millió hallgató kíséretében. A ManGoRise volt a vendégünk. 

Zenéjük híd, vagy ahogy ők fogalmaznak, átjáró az underground és a mainstream pop közt. Az elsőtől az utolsóig minden hang, minden rezdülés a sajátjuk, meglehet, hogy éppen ez a megismételhetetlen egyediség az, amely ennyi érdeklődőt, hallgatót és egyben rajongót is vonz: összeszedett, koncepciózus, értelmiségi mondanivaló, minőségi zenével körítve.

2013-as megalakulásuk óta megannyi pillanatot és változást megéltek, de mind a mai napig itt vannak, talpon vannak és óriási hangulatot csinálnak minden egyes koncertjük alkalmával. Inspirálódnak a hip-hop elemeiből, a drum&bass, a jazz, a funky és a dubstep hangzásvilágából is.

Különlegességük még, hogy a legegyszerűbb klubszínpadon és egy komoly, zenei fesztiválon is képesek ugyanazt a hangzásvilágot nyújtani, mivel technikájuk alkalmazkodik az adottságokhoz, így még inkább nyom a latban, hogy nincs olyan koncert ahonnan  csalódott rajongók hagynák el a nézőteret, hiszen tűpontosan ugyanazt az élményt nyújtják bármely esetben.

Zenéjük az egyszerű hétköznapokban is megkerülhetetlen, hiszen napi szinten belebotlik az ember Ákos, István és László formációja alkotta zenei csemegébe. Koncert alkalmával pedig vajmi kevés esély van arra, hogy ne rájuk szegeződjön a figyelem: frontemberük mindent átható színpadi jelenléte és a közönséggel kialakított kapcsolódása megtörhetetlen, amit csak a szaxofonvirtuozitás és egy szűnni nem akaró zenei alap mesteri kivitelezése tud professzionálisra emelni.

A Fáklya Rádióban elhangzott beszélgetést teljes egészében meghallgathatod vagy letöltheted ide kattintva!

Látogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a Fáklya Rádió elképesztően sajátos életét és nyomj nekünk egy like-ot, ha elnyerte a tetszésed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben