Rockabilly a CandyMen Duóval

Hogy hogyan ötvözi a zenét és a stand up-ot a két aranyifjú? A CandyMen Duó majd elmondja, hiszen ők voltak vendégeink.

Zenei stílusuk, zenéjük a legkorábbi rock'n'roll műfaját, az 1950-es évek Amerikáját idézi meg, méghozzá a fülünk hallatára. Elképedünk, mikor megtudjuk, hogy a srácok duóban nyomják, hiszen zenéjük annyira dús, annyira telített a hangokkal, hogy minimum 4 embert képzelünk a színpadra.

Ez azonban nem lenne összecsengő, a nevükben is szereplő duóval, így megadóan hallgatjuk tovább az 1950-es évek Amerikai zenei csemegéjét, a rockabilly stílust. Kétség sem fér hozzá, hogy kiváló zenészek hírében állnak, emellett azonban színpadi jelenlétük sem utolsó, melyről a megnyert egri utcazenész találkozó is tanúskodik.

A gitárt helyettesítő bőgő hangját semmi pénzért sem cserélnénk el, annyira karakteres hangzást kölcsönöz a bandához. Az pedig, amit a stand up műfajban művelnek, az pusztán azon is múlik, mennyire van meg a kémia a közönségükkel. Márpedig elenyésző, mikor nincs. Ha hallanátok őket élőben, egyet ajánlhatunk, a kihagyhatatlan beszélgetést, némi stúdióbéli élőzenével fűszerezve.

A Fáklya Rádióban elhangzott beszélgetést teljes egészében meghallgathatod vagy letöltheted ide kattintva!

Látogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a Fáklya Rádió elképesztően sajátos életét és nyomj nekünk egy like-ot, ha elnyerte a tetszésed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben