A Pentagon UFO titkai

Mit is jelent pontosan, hogy a Pentagon elismerte három videó vitathatatlan bizonyítékát az ufók létezésével kapcsolatban? Utánajártunk!

Nehéz kérdések nehéz válaszai, hiszen akik észleleték, hiába tudják, hogy mit láttak, mit tapasztaltak, mintha sötétben tapogatóznának. Elvégre nem megértő fülekre lelnek, hanem éberen figyelőkre, akik szkeptikusok látszatát keltik. Régen bátrabban mertek megnyilatkozni az emberek arról, milyen idegenekkel kapcsolatos tüneményt láttak, mit tapasztaltak, míg a jelenben inkább már hallgatnak erről, hiszen úgyis tudják, lejáratás és megszégyenítés kereszttüzébe kerülnének.

Többek között ezért is annyira fontos, hogy a Pentagon nyilatkozott három videó kapcsán melyben elismerik: az, amit a felvételek mutatnak, nem színjáték és nem megrendezett, hanem a valóság. Bizonyíték az ufók létezésére.

Ez az eddigi állásfoglalások talán legkiemelkedőbbike, hiszen mindezidáig az elbagatellizálás, a közvélemény megnyugtatása és elcsitítása volt a fő irányvonal, nem pedig annak erősítése, amikről az egyéni észlelések tanúskodnak.

És persze milyen érdekes az a szembetűnő attitűd is, hogy vajon egy állam miért is költ dollármilliókat egy olyan projektre, amelynek létezésében gyakorlatilag nem is hisz, pontosabban a közvélemény számára ezt a látszatot kelti? Mik történnek azokkal az emberekkel, akik mindezt képesek titokban tartani és mi azokkal, akik nem?

Persze amint a Pentagon állást foglalt, megjelent a többi nagyhatalom is, Oroszország, az Egyesült Királyság, Brazília, ahol napvilágra kerültek akták, felderítő dokumentumok és az ezzel foglalkozó programok is.

Sokan úgy vélik, nem más ez, mint egy pszichológiai hadviselés, melyben az emberek megtévesztése a cél, ugyanakkor abban is megegyezhetünk, hogy bizonyára annak is oka van, hogy a Pentagon, ennyi idő után, ennyire egyértelmű állást foglalt.

 A Fáklya Rádióban elhangzott beszélgetést teljes egészében meghallgathatod vagy letöltheted ide kattintva!

Hasonló témákkal találkozhatsz még híreink között a Paranormális menüben, valamint élőben a keddi ParaSpiri műsorunkban is. Látogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a Fáklya Rádió elképesztően sajátos életét és nyomj nekünk egy like-ot, ha elnyerte a tetszésed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben