A Rómeó Vérzik zenekaron a malőrök sem fognak ki

Ez év július 22-én a Gerjeni Duna-Rock Motoros Találkozó oszlopos és visszatérő fellépője volt a Rómeó Vérzik zenekar is. Minden további túlzás nélkül kijelenthető, hogy a fiúk nemcsak együtt lélegeznek a közönséggel, de a kihívásokat is csuklóból reagálják le. Sancho 50. születésnapján ugyanis a fesztivál hangulat és a közönség szeretete mellett egy nem várt technikai áramszünetet is megéltek, de a rock and roll akkor is ment tovább! Példaértékű a zenekar mentalitása, alig várjuk a következő bulit, ahol mi is személyesen találkozhatunk velük.

2022-ben minden kétséget kizáróan a Gerjeni Duna-Rock Motoros Találkozó volt az év fesztiválja. Persze a Fáklya Rádió ilyenkor mindig haza beszél egy kicsit, hiszen nekünk ez "A" fesztivál, tulajdonképpen a kezdetek óta. Ezen a jeles eseményen pedig már minden olyan nagy zenekar fellépett, akinek neve van a szakmában és a Rómeó Vérziket is láttuk már nem egy alkalommal, de az biztos, hogy még nem elégszer.

A zenekar idei fellépése azonban most merőben más volt. Egyrészt érezhető volt az elmúlt két évben kialakult speciális helyzet utáni várakozás, ahol a srácok felszabadultan zúztak a színpadon, a megtelt nézőtér pedig a szabadság felemelő érzésével egy egész családként énekelt minden egyes Rómeó Vérzik dalt. Meglepetésként még Koppány és Sancho lányai is végig vokálozták a Térdelj elém c. klasszikus balladát, amit Sancho születésnapi köszöntése követett.

Koncert után a zenekar is megtisztelt minket azzal, hogy válaszoltak kérdéseinkre és interjút adtak nekünk a bulin tapasztalt élményekről. Még azt is megtudtuk tőlük, hogy egy igazán különleges album elkészítésén dolgoznak felvidéki előadókkal, ami valóban kuriózum lesz amint a hallgatóság fülébe vagy kezébe kerül. Kíváncsian várjuk mi is a folytatást és természetesen a következő Rómeó bulit! Addig is rock and rollban gazdag időszakot és jó egészséget kívánunk a zenekar tagjainak!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben