AdryA - Tengernyi Zene

Egy nŇĎi frontos, professzion√°lis met√°lzenekar volt a Pr√≥baterem vend√©ge, amely nem hagy k√©rd√©st maga ut√°n.

A zenekar 2013-as megalakul√°sa √≥ta nŇĎi frontos technik√°s met√°lk√©nt tartja sz√°mon ŇĎket a szakma, √∂nmagukat pedig experimetal-k√©nt defini√°lj√°k. A frontember nev√©t is viselŇĎ zenakar megval√≥s√≠t√°s√°nak √∂tlete term√©szetesen az √©nekes-dalszerzŇĎ, Adrit√≥l sz√°rmazott, egy szerencs√©s tal√°lkoz√°s, a hasonl√≥ zenei amb√≠ci√≥k pedig elind√≠tott√°k a zenei kibontakoz√°s r√∂g√∂s, de m√©g ann√°l is fontosabb  folyamat√°t.

Az √©nekes √©s dobos kollabor√°ci√≥t persze hamar kieg√©sz√≠tette met√°lgit√°ros is, amivel m√°r a val√≥ban dinamikus zenei megval√≥s√≠t√°sok is karny√ļjt√°snyi k√∂zels√©gŇĪv√© v√°ltak.

Azonban ahogy a mes√©kben is lenni szokott a fejlŇĎd√©s √©s az √ļtkeres√©s apr√°nk√©nt, de meghozta a v√°rva v√°rt sikereket, a banda sz√©pen lassan professzion√°liss√° v√°lt, √∂ttag√ļv√° bŇĎv√ľlt, ugyanakkor a ritmusszekci√≥ba m√©g kerest√©k az igazit, a megfelelŇĎ ember, amihez a 2016-os √©vnek kellett el√©rkeznie.

Hi√°ba fordult meg sz√°mtalan j√≥ basszusgit√°ros a zenekarban, az √©let √ļgy hozta, hogy a stabilit√°sra egy kicsit v√°rni kellett, mellyel azt√°n a kor√°bbi inakt√≠v √©veket, akt√≠v zenei √©vek v√°ltott√°k fel.

A dallamoss√°g, a dinamikuss√°g √©s a hiteless√©g egy√©rtelmŇĪen tetten √©rthetŇĎ √©s nyomon k√∂vethetŇĎ mind az elŇĎad√°sm√≥dban, mind pedig a zenei megval√≥s√≠t√°sokban, a klipek k√©pi- √©s hangulatbeli vil√°ga pedig egyenesen fergeteges √©s megannyi belefektetett energi√°r√≥l √©s munk√°r√≥l tan√ļskodik. M√°st, aligha lehetne mondani, mint hogy nemcsak √©rdemes, hanem k√∂telezŇĎ belehallgatni!

 A F√°klya R√°di√≥ban elhangzott besz√©lget√©st teljes eg√©sz√©ben meghallgathatod vagy let√∂ltheted ide kattintva!

L√°togass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a F√°klya R√°di√≥ elk√©pesztŇĎen saj√°tos √©let√©t √©s nyomj nek√ľnk egy like-ot, ha elnyerte a tetsz√©sed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Fel√ľgyeleti szerv: Nemzeti M√©dia- √©s H√≠rk√∂zl√©si Hat√≥s√°g,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben