AdryA - Tengernyi Zene

Egy női frontos, professzionális metálzenekar volt a Próbaterem vendége, amely nem hagy kérdést maga után.

A zenekar 2013-as megalakulása óta női frontos technikás metálként tartja számon őket a szakma, önmagukat pedig experimetal-ként definiálják. A frontember nevét is viselő zenakar megvalósításának ötlete természetesen az énekes-dalszerző, Adritól származott, egy szerencsés találkozás, a hasonló zenei ambíciók pedig elindították a zenei kibontakozás rögös, de még annál is fontosabb  folyamatát.

Az énekes és dobos kollaborációt persze hamar kiegészítette metálgitáros is, amivel már a valóban dinamikus zenei megvalósítások is karnyújtásnyi közelségűvé váltak.

Azonban ahogy a mesékben is lenni szokott a fejlődés és az útkeresés apránként, de meghozta a várva várt sikereket, a banda szépen lassan professzionálissá vált, öttagúvá bővült, ugyanakkor a ritmusszekcióba még keresték az igazit, a megfelelő ember, amihez a 2016-os évnek kellett elérkeznie.

Hiába fordult meg számtalan jó basszusgitáros a zenekarban, az élet úgy hozta, hogy a stabilitásra egy kicsit várni kellett, mellyel aztán a korábbi inaktív éveket, aktív zenei évek váltották fel.

A dallamosság, a dinamikusság és a hitelesség egyértelműen tetten érthető és nyomon követhető mind az előadásmódban, mind pedig a zenei megvalósításokban, a klipek képi- és hangulatbeli világa pedig egyenesen fergeteges és megannyi belefektetett energiáról és munkáról tanúskodik. Mást, aligha lehetne mondani, mint hogy nemcsak érdemes, hanem kötelező belehallgatni!

 A Fáklya Rádióban elhangzott beszélgetést teljes egészében meghallgathatod vagy letöltheted ide kattintva!

Látogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a Fáklya Rádió elképesztően sajátos életét és nyomj nekünk egy like-ot, ha elnyerte a tetszésed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben