Jönnek még a Corona Mortisék

A heavy metál lángját tovább vivő Corona Mortis együttessel beszélgettünk egy hatalmasat.

A 2013-ban alakult együttesről Petrik Róbert, a zenekar énekes-gitárosa mesélt nekünk, a Fáklya Rádió stúdiójában, milyen is mikor két, már idősebb és tapasztaltabb "zenei öreg róka" otthoni zenélgetéseiből egyszerre együttes avanzsálódik. 

A közös örömzenéknek végül mégiscsak lett gyümölcse, néhány igazán jó dal kezdett kibontakozni a tapasztalat nyomán, mely arra sarkallta őket, ideje zenésztársak után nézni, majd megosztani zenéjüket a nagyközönséggel is. A csapat idővel bővült, mesés zenei szerzeményeik pedig időről-időre csiszolódtak a szorgalmas próbáknak, a fellépéseknek és az összecsiszolódás révén.

Stílusuk különlegessége, zenéjük kuriózuma, hogy metálos dallamokba ágyazott dallamaik mesét is mondanak, mint legfrissebb, rendhagyó töri órájuknak keresztelt Keleti mesék, nyugati zenék című albumuk számai.

A Dél-Alföldet már javában meghódító együttes tarisznyájában ráadásul rengeteg új ötlet van, nem hiába érdemes őket figyelemmel követni!

A Fáklya Rádióban elhangzott beszélgetést teljes egészében meghallgathatod vagy letöltheted ide kattintva!

Látogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a Fáklya Rádió elképesztően sajátos életét és nyomj nekünk egy like-ot, ha elnyerte a tetszésed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben