Hát As One...

Az egyik legjobb dolog itthon, nálunk, hogy feltörekvő zenekarokból sosincs hiány. Egy újabb gyöngyszem, az As One banda tagjai voltak beszélgetőpartnereink.

Piszkosul és szemérmetlenül fiatalok, ráadásként pedig elképesztően tehetségesek a srácok, a meglepő nevű banda tagjai, akik legújabb vendégei voltak a Fáklya Rádió Cool-Túra műsorának.

Megjárták már a jubileumi Rock Vígkendet, hátuk mögött van már az Öröm a Zene tehetségkutató és annak a döntője is, tagadni is kár, hogy rövid időn belül üstökösök lesznek a magyar zenei élet égboltján. Előzenekarosdi, idén megjelent kislemez és még sorolhatnánk a 2018-ban debütált zenekar érdemeit, de kár is, a legjobb ha az ember belehallgat a zenéjükbe. De komolyan...

Négy számból álló kislemezük mindegyik szerzeménye telitalálat: saját, tűpontos, átgondolt és az első hangtól az utolsóig élvezetes. Elképzelni sem merjük a koncerten milyen hangulatot csinálhatnak, de talán sejtjük, hogy fantasztikusat.

Öröm látni, hogy a banda egy bivalyerős csapattá avanzsált az elmúlt év viszontagságai és megpróbáltatásai alatt, de ezen átlendülve vélhetően  egy még profibb együttessel találkozhatunk majd a Fáklya Rádió februári születésnapján, ahol megtapasztalhatjuk majd milyen, mikor ők keverik a hangulatot.

A Fáklya Rádióban elhangzott beszélgetést teljes egészében meghallgathatod vagy letöltheted ide kattintva!

Látogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a Fáklya Rádió elképesztően sajátos életét és nyomj nekünk egy like-ot, ha elnyerte a tetszésed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben