H√°t As One...

Az egyik legjobb dolog itthon, n√°lunk, hogy felt√∂rekvŇĎ zenekarokb√≥l sosincs hi√°ny. Egy √ļjabb gy√∂ngyszem, az As One banda tagjai voltak besz√©lgetŇĎpartnereink.

Piszkosul √©s szem√©rmetlen√ľl fiatalok, r√°ad√°sk√©nt pedig elk√©pesztŇĎen tehets√©gesek a sr√°cok, a meglepŇĎ nevŇĪ banda tagjai, akik leg√ļjabb vend√©gei voltak a F√°klya R√°di√≥ Cool-T√ļra mŇĪsor√°nak.

Megj√°rt√°k m√°r a jubileumi Rock V√≠gkendet, h√°tuk m√∂g√∂tt van m√°r az √Ėr√∂m a Zene tehets√©gkutat√≥ √©s annak a d√∂ntŇĎje is, tagadni is k√°r, hogy r√∂vid idŇĎn bel√ľl √ľst√∂k√∂s√∂k lesznek a magyar zenei √©let √©gboltj√°n. ElŇĎzenekarosdi, id√©n megjelent kislemez √©s m√©g sorolhatn√°nk a 2018-ban deb√ľt√°lt zenekar √©rdemeit, de k√°r is, a legjobb ha az ember belehallgat a zen√©j√ľkbe. De komolyan...

N√©gy sz√°mb√≥l √°ll√≥ kislemez√ľk mindegyik szerzem√©nye telital√°lat: saj√°t, tŇĪpontos, √°tgondolt √©s az elsŇĎ hangt√≥l az utols√≥ig √©lvezetes. Elk√©pzelni sem merj√ľk a koncerten milyen hangulatot csin√°lhatnak, de tal√°n sejtj√ľk, hogy fantasztikusat.

√Ėr√∂m l√°tni, hogy a banda egy bivalyerŇĎs csapatt√° avanzs√°lt az elm√ļlt √©v viszontags√°gai √©s megpr√≥b√°ltat√°sai alatt, de ezen √°tlend√ľlve v√©lhetŇĎen  egy m√©g profibb egy√ľttessel tal√°lkozhatunk majd a F√°klya R√°di√≥ febru√°ri sz√ľlet√©snapj√°n, ahol megtapasztalhatjuk majd milyen, mikor ŇĎk keverik a hangulatot.

A F√°klya R√°di√≥ban elhangzott besz√©lget√©st teljes eg√©sz√©ben meghallgathatod vagy let√∂ltheted ide kattintva!

L√°togass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a F√°klya R√°di√≥ elk√©pesztŇĎen saj√°tos √©let√©t √©s nyomj nek√ľnk egy like-ot, ha elnyerte a tetsz√©sed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Fel√ľgyeleti szerv: Nemzeti M√©dia- √©s H√≠rk√∂zl√©si Hat√≥s√°g,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben