Szolnok és Rock and Roll? Akkor csak a Midller!

A fennállásukat idén ötödjére ünneplő Midller együttes volt a vendégünk. Fogadjátok őket sok szeretettel!

A szolnoki Midller születéséről majdhogynem mindent is elmesélt nekünk Kristóf és Gábor, hogy milyen út vezetett 2016-tól egészen idáig, 2021-ig.

Mi sem mutathatná jobban sikerüket, minthogy indulásuk évében 2 koncerten mutatták meg legjobb tudásukat, míg a rákövetkező évben már 10 fellépésre voltak hivatalosak. Ez volt az az év, mikor megjelent első, 6 dalt tartalmazó kislemezük, aminek két dalából videóklip is készült.

Ahogy az lenni szokott, az együttes stabilan megvetette lábát a zenei szcénában,  így dúsultak hát a fellépések évről évre és érkeztek az elismerések, mint például a tehetségkutató Szolnoki Dalfesztivál II. helyezésének képében is.

2019-es évük volt a legkiemelkedőbb talán, mikor is 36 koncertet hagytak a hátuk mögött, az évet a Zorall vendégzenekaraként töltötték egy országos turné keretében, számos elismerés, helyezés, egy EP, illetve egy szerződés a WM Music Distribution-nal volt munkájuk gyümölcse.

És bár az elmúlt év megannyi megpróbáltatásnak tette ki a zenei szakmát, a Midller is azokat erősíti, akik a kihívások és változások ellenére is stabilan talpon maradtak, éppen azért, hogy örömzenéjükkel, hard rock és metál stílusú dallamaikkal fenntartsák a maguk és mások lelkében lobogó  rock'n'roll-t.

A Fáklya Rádióban elhangzott beszélgetést teljes egészében meghallgathatod vagy letöltheted ide kattintva!

Látogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a Fáklya Rádió elképesztően sajátos életét és nyomj nekünk egy like-ot, ha elnyerte a tetszésed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben