A Stingers Tattoo elkötelezett híve és támogatója a vízilabdának

A Stingers Tattoo már sokszor mesélt arról, hogy vendégeik mindig egyedülálló szolgáltatásban részesülnek egy igazi családi környezetben, azonban most a szalon egy új arcát is megismerhetjük, ugyanis elkötelezett híve a vízilabda sportág feltörekvő fiatal generációjának.

A szalon az elmúlt évek alatt rengeteg jótékony tevékenységben vett részt, tulajdonosának, Bertalan Józsefnek ez alapvető értékként jelenik meg a mindennapi életében. Megvalósították már olyan emberek álmait is, akik más szalonokban nem kaptak volna erre lehetőséget és a megfelelő felügyelet mellett tetoválást készíthettek. Olyan sérült személyekről volt szó, akik a társadalomban nehezített pályán kénytelenek mozogni, a Stingers Tattoo pedig minden olyan élményt megadott nekik, amelyeket más szalonban nem kaptak volna meg.

Továbbá a Tündérlámpás Alapítvánnyal is közös projektben dolgoztak együtt, ahol támogatásaikon kívül szerették volna felhívni a figyelmet arra, hogy komoly baj van a világgal, ugyanis nem hajlandó az emberek többsége észrevenni azt, hogy a sérült gyermekek hátrányos helyzetekben találják magukat napi szinten, ami ellen mihamarább tenni kell, hiszen ez nagyon nincsen jól. Tisztelet a kivételnek, akik nem csak látják a problémát, de tesznek is ellene lehetőségeikhez mérten. A Stingers itt is kiállt ezekért a gyermekekért.

A Stingers és a vízipóló

Hogy egy tetoválószalon tulajdonosa vagy annak alkalmazottjai, partnerei és barátai sportszerető emberek, az egyáltalán nem meglepő dolog, nincsen benne semmi említésre méltó, hiszen ez akár egy teljesen átlagos dolognak is mondható lenne. Azonban az már minden bizonnyal különlegességnek számít, hogy a Stingers Tattoo a jövő generáció tehetségeit is támogatásával biztatja, ennek tanúbizonysága pedig a medence mellől mutatja meg magát a nagyvilágnak. Merthogy a III. kerületi Torna és Vívó Egylet vízilabda szakosztályának elkötelezett támogatója a Stingers és az Óbuda Sharks szurkolói csapat tagjaként mindent megtesznek annak érdekében, hogy újabb olimpikonok és kiváló sportolók nevelődjenek ki a jövő generáció számára.

Látogatásunk alkalmával készítettünk is egy rövid interjút a téma kapcsán, ahol Nagy Gábor válaszolt a kérdéseinkre és mindent megtudtunk a vízipóló nyújtotta élményekről és arról a tevékenységről, amelyet az Óbuda Sharks Supporters végez a sportág jövője érdekében. Ennek kapcsán további jó hírnek számít az is, hogy a szezon megkezdésével a Stingers Tattooval kézen fogva stábunk is tiszteletét teszi majd jó néhány meccsen és számos újdonsággal fogunk még érkezni a meccsekből szemezett pillanatképekből és az utánpótlás nyújtotta tehetségek bravúrjaiból egyaránt.

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben