Augusztusi aszály akció a Domonyvölgyi strandon!

Használd ki a nyár utolsó napjait, kapd fel a strandfelszerelést, és vár a szabadság, fagyi, lángos, homokos part és mediterrán hangulat Gödöllő mellett! Minden belépő árából 500 Ft kedvezményt biztosítanak, és bár a vízszint kicsit csökkent: a vízminőség kiváló, és az igazi strandélmény garantált!

Ha nem szereted a hömpölygő tömegeket, és különleges strandélményre vágysz, a Domonyvölgyi strand tökéletes hely számodra. Budapestről 30-40 percnyi kellemes utazás után éred el: Gödöllőt és Máriabesnyőt elhagyva balra vezet az út egy homokos utcán keresztül, és megérkezel a tradicionális atmoszférájú D-Beachre.

Gyerekkel strandon

A természetes víz sokáig sekély, a strand biztonságos gyerkőcökkel is: fürdés és labdajátékok után eldőlhetnek a parton, vagy ehetnek egy fagyit a büfében. A strand területén játszótér is van, de a 14.000 m² területen egész biztosan találnak szórakozást, így a pancsolás nem lesz unalmas egész nap! Ha szívügyed a fenntarthatóság, akkor is tökéletes választás, hiszen a horgásztóból kialakított strand természetességének köszönhetően nem használnak vegyszereket a víz tisztántartásához.

Teljeskörűen felszerelt, fölösleges bonyolítás nélkül

Rendezett, tiszta öltözők és mosdók várnak érkezés után, ahol gyorsan felöltheted az alkalomhoz illő öltözetet – úgymint fürdőruhát –, és mehetsz is a hűs vízbe. A parton napernyőket, napozóágyakat találsz, ebédidőben pedig több büfé közül választhatsz: lángos, hamburger, fagyi, csapolt sör és a kihagyhatatlan hekket is megkóstolhatod. Érdekesség, hogy strandkönyvtárban biztosítanak olvasnivalót, ha esetleg nem hoztál magaddal egy könyvet sem!

Fákkal körbeölelt természetes tó

Puha homok simogatja a lábad, a tó vize kellemesen hullámzik, a mediterrán hangulatú partszakaszt fák susogó lombja öleli körbe. Gyönyörű környezetben fekszik a Domonyvölgyi strand, ahol tényleg úgy érezheted magad, mint otthon: fesztelen és emberléptékű hely korrekt szolgáltatásokkal.

Szerkesztőségünk tippje:

Teszteltük! Nekünk nagyon bevált a D-Beach: könnyen megközelíthető és imádjuk a természetes vizet, töredezett csempék és klór nélküli szabad pancsolást, és a fák susogó lombját gyerekkacajjal vegyülve hallgatni napozás közben. Inkább családdal és lurkókkal jövünk, de baráti társasággal is tökéletes, ha nem feltétlenül az „újhullámos” helyeket szeretitek, hanem a korrekt szolgáltatások, a puha homokos part, tradicionális strandos ételek és egy beszélgetős délután fontosabbak számotokra.

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben