Az év legkomolyabb tetoválásai a Stingers Tattoonál

Nem is lehetne másképpen lezárni az évet, mint visszaemlékezni azokra az alkotásokra, amelyek a Stingers Tattoo "varrodistái" kezei alatt születtek.

Az elmúlt év számos ponton volt meghatározó az életünkben, azonban egy dolog nem változott: a Stingers Tattoo szalon családias légköre, munkatársainak bensőséges hozzáállása vendégeikhez, és az a rengeteg maradandó élmény, amikkel örökre megajándékozták azt az illetőt, aki igénybe vette szolgáltatásaikat.

Páros tetkók

Nézzünk végig újra néhány kiemelkedő alkotást, amelyeket már ajánlottunk nektek az év során! Kezdjük a páros tetoválásokkal, ugyanis akár hisszük akár nem, ez egyre népszerűbb a párok, a testvérek és a családtagok, de sok esetben a világraszóló cimborák körében is. A szalonban ez sem okoz különösebb fejtörést, ugyanis a két tetoválás mind méretre, formára és színre is pontosan ugyanúgy fog kinézni. (Sajnálatos hír, hogy több fórumon is olvasható volt, hogy ezt nem minden tetováló tudta 100%-ban kivitelezni, szerencsére igazi védjegy a Stingers számára, hogy ők bármikor).

Ugrás a következő szintre

Idén még taroltak a portrék, a filmekből kiollózott ikonikus szereplők, a bohócok, ami még mindig örök klasszikus és a mitológiák valóságából megörökített alkotások is. Utóbbi sosem fog kimenni a divatból, már csak saját felmérésünkből adódóan is azok az emberek varratnak ilyen témájú mintákat, akik az átlagnál több könyvet olvasnak, érdeklődnek a történelem, de legalábbis a misztikus múlt iránt és így képzelőerejük is magasabban szárnyal egy átlagos embernél. Pszichológiai következtetés, hogy ők minden bizonnyal a hétköznapok terheit is sokkal könnyebben viselik és egy akadály csupán csak ugrás a következő szintre. Ezt viszony bizony meg is kell örökíteni egy igényesen kidolgozott tetoválásban.

A piercingek is taroltak

Ma már nem létezik olyan, hogy extrém tetoválás vagy extrém piercing, hiszen teljesen benne van a köztudatban. Más kérdés, hogy különböző emberek hogyan reagálnak egy ezeket viselő emberre, de még mindig azt gondoljuk, hogy a rosszindulat őbenne van és a tükör effektus mindig működik. Éppen ezért a Stingers Tattoo szalonjából olyan piercingeket is megkívánunk mutatni, ami annyira nem hétköznapi, mégis képes annyira magával ragadni, hogy nekünk is kedvünk támad olyan helyre szúratni, ami talán nem is jutott volna magunktól eszünkbe. Nagyon hálásak vagyunk a szalonban dolgozók munkájáért, akik lelkiismeretesen, precízen és pontosan végzik a hivatásukat szerelemből és olyan tanácsokkal látják el vendégeiket, amelyek példaértékűek. Csak így lehet egy effajta szolgáltatás biztonságos és maradandó. Bízunk benne, hogy jövőre még több érdeklődőhöz jut el a csapat munkássága és még többen fogjátok felkeresni szalonjukat. Ami már csak azért is érdemes, mert mindig találkozhattok valami egyedi ajánlattal és folyamatos akcióval. Varrassunk együtt 2023-ban is!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben