Az UFO kutatás új szintje lenne az Egység Törvénye?

Az UFO-kutatás két ágra bontható: van a materiális, fizikai elvű szemlélet, ami a fotókat, a radarjeleket, a felvételeket, a dokumentumokat és a szemtanúkat veszi górcső alá, hogy bizonyítékokat szerezzen arra, hogy földönkívüliek látogatnak bennünket. A másik ága spirituális jellegű, ami már nem keres bizonyítékokat, hanem kész ténynek veszi a földönkívüli vagy más dimenziós látogatókat, és a tőlük származó üzenetekkel foglalkozik. Az egyik leghitelesebb ezek közül az Egység Törvénye.

Az Egység Törvényét Carla Rueckert jegyezte le társaival Don Elkins pilótával, fizikussal és a hagyományos vonalat vivő ufókutatóval; valamint Jim McCarty pedagógussal. Több meditáció alkalmával kiderült, hogy Carla igencsak szenzitív nő és médiumi képességekkel bír. 1981. január 15-én tartották meg az első ülésüket, ahol sikerült kapcsolatba lépniük egy másik dimenziós entitással. Az ülések egészen 1984-ig tartottak, majd az ezekről szóló jegyzeteket, továbbá hangfelvételeket összesítették és kiadták egy könyv formájában, amely az Egység Törvénye nevet kapta. Az üléseken kérdéseket tettek fel, ahol Carla egyfajta módosult tudatállapoton keresztül – amit ő behangolt transztelepátiának hívott – megválaszolta azokat. A válaszok egy hatodik dimenziós Ré nevű tudatkomplexumtól jött, aki nem egyetlen egy lény, hanem egy csoport.

Ré elmagyarázta, hogy azért ellentmondásosak az UFO-beszámolók, mert számos faj látogatja a Földet és ellentétes csoportok is vannak közöttük. Az egyik csoport – ahová ő is tartozik – a pozitív entitásokból álló Konföderáció. A másik pedig a számunkra negatívak, az Orioniak, akik inkább az emberekkel való kísérleteket végzik és saját magukat szolgálják. A pozitív csoport a másokat szolgálók, akik segítenek az embereknek, de a fizikai találkozások ritkábbak. Ré elmondta, hogy a korabeli kapcsolattartókkal még fizikálisan találkoztak, de mivel erre helyeződött a hangsúly az emberek beszámolóiban a lényeges információk helyett, így átváltottak inkább a telepátiára és a hologramra.

Ré az első ülések alkalmával átadta a legfontosabb Univerzumi törvényt, az Egység Törvényét:

Minden dolog Egy, nincs polaritás, nincs helyes és helytelen, nincs diszharmónia, csak azonosság. Minden dolog Egy és ez a szeretet és a fény, a Végtelen Teremtő.

Számos úgynevezett torzulás van a világunkban, melyek közül az egyik a gyógyítás. Ez akkor következik be, amikor a test/tudat/lélek komplexum – mert hogy ebből a hármasságból áll az ember – felismeri mélyen önmagában az Egység Törvényét, vagyis hogy nincs diszharmónia, csak tökéletlenség, de mégis minden úgy jó, ahogy van. A Konföderáció célja a bolygó lakosainak tudati felemelkedése és az információ átadás a Végtelen Teremtőről.

Az orioni entitások viszont a saját filozófiájukat hirdetik, ami nem egyenlőségen alapul, hanem piramisrendszerben működik. Megvannak az irányítók, az alá-és fölérendelt tagok, és a földi emberek természetesen csak a piramis alján találhatók, akiket kizsákmányolnak. Mivel szabad akarat van, és mindenkinek megvan a lehetősége mindenre, ezért az Orion csoport beszennyezheti a Konföderáció üzeneteit, így jelennek meg aztán a félelemkeltő világvége jóslatok is. Mindenkinek egyenlő esélye van az önszolgálatra és a mások szolgálatára. Minden rossz, ami a világunkban van, az a szabad akarat mellékterméke, nem pedig Isten hibája. Végül azonban mindenki az Egységbe jut el, csak valaki hosszabb, valaki rövidebb ideig tevékenykedik a reinkarnációin keresztül. Igen, Ré szerint a reinkarnáció valós és életeken át tevékenykedünk a felemelkedésért és fejlődésért.

Mi jelenleg a harmadik dimenziós világban élünk, innen jutunk el majd a negyedik dimenzióba. A végső világ a hetedik dimenzió, ahol az Egység és Teremtő van. Minden egyes fázis a tudatosságra ébreszti az egyént. Sokan feltehetik a kérdést, hogy ez rendben van, de hogyan fejlődjünk egy olyan világban, ahol a rossz elnyomja a jót és kizsákmányolja? Ré megadja a választ:

A mentális tanulás-tanítás, amely az intelligens végtelennel való kontaktushoz szükséges, előfeltétele, hogy önmagunkban huzamosabb ideig csöndet tartsunk fent és az elmét nyitottá kell tenni. Először is meg kell vizsgálni az Ént. Ahol tudatod bensőjében türelmet találsz, ott meg kell találnod a neki megfelelő türelmetlenséget is. Egy lény által érzett összes gondolatnak a fordítottja is ott rejlik valahol. A tudat tanai magukba foglalják mindazon dolgok felismerését, amiket helyesnek tartasz és amiket nem, majd minden egyes pozitív és negatív töltésnek a saját megfelelőjével való kiegyensúlyozását. Fel kell fedezned a teljességet önmagadon belül.

Továbbá Ré elmondja, hogy teljesen fogadjuk el magunkat, ne bíráskodjunk önmagunk, majd pedig mások felett sem, hiszen mindenki a nagy egész részét képezi. Ezek a megfigyelések majd teljesen kitörlik és átalakítják azokat a berögződéseket, amik csak negatív hatással vannak. Nem a mi dolgunk, hogy ítélkezzünk. Felemelve tudat szintünket végül olyan magaslatokba juthatunk el, mint a földönkívüli segítők.

Ré Egység Törvénye számos kérdést megválaszol még a világunk törvényszerűségeivel, a földönkívüli tevékenységekkel, a történelmünkkel és számos érdekes témával kapcsolatban, így mindenkinek ajánljuk elolvasásra, ami itt letölthető.

Hasonló témákkal találkozhatsz még híreink között a Paranormális menüben, valamint élőben a keddi ParaSpiri műsorunkban is. Látogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a Fáklya Rádió elképesztően sajátos életét és nyomj nekünk egy like-ot, ha elnyerte a tetszésed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben