UFO bázis a Börzsönyben?

Magyarországon számos gócpont van, ahol a földönkívüliek vagy repülő csészealjak bukkantak fel több ízben és már több évtizedre visszamenőleg tapasztalnak furcsa jelenségeket.

Márianosztra közelében található az 538 méter magas Kopasz-hegy, aminek a sziklás tetején csak egy kőkeresztet találunk. A kilátás innen lélegzetelállító és számos UFO-t észleltek már a környékén. A kilencvenes évek egyik leghíresebb természetgyógyásza és gyógyítója volt Gyurcsok József, aki kapcsolatban volt bizonyos földönkívüli lényekkel. Gyurcsokot a legtöbb esetben a kis szürkék látogatták meg, de látott ő magas fénylényeket is, amikor betegeket gyógyított. A férfi első észlelései a Börzsönyben történtek, ráadásul itt, a Kopasz-hegy környékén. Az egyik interjúban említi is a következőket:

„Nagyon sokszor láttam a hegy mögött piros, narancssárga fényeket, amik az eget reflektorozták. Mivel hét kilométeres körzetben nincsen lakott terület, a hegy mögül semmiféle mesterséges forrás nem világíthatott. Nagyon sok szemtanúja volt ezeknek az észleléseknek. Sőt, többször ezüstös színű és szivar alakú objektumot is láttam már a hegy környékén.”

Egy másik szemtanú is látott már bizarr dolgokat a hegy környékén. T. András hobbija a repülés volt és több alkalommal is elhúztak a hegy felett a 2000-es években. Mivel többször láttak ufókat, ezért az észlelések után már vittek magukkal fényképezőgépet is. A gépeket beállították úgy, hogy repülés közben sorozatfelvételeket készítsen, hátha akad majd rajtuk valami érdekesség. Volt olyan eset, amikor szabad szemmel semmit nem láttak, de a fotókon viszont korong-vagy szivar alakú tárgyak repkedtek az égbolton, pontosan olyanok, melyekről annak idején Gyurcsok is beszélt. Andrásnak meggyőződésévé vált, hogy a hegy gyomrában vagy legalábbis a környéken egy UFO-bázis található a sok, egymástól független észlelés miatt. Ehhez jött hozzá még egy személyes tapasztalata is, ami a Magyar Honvédséghez köthető. Egyik éjszaka kiment az erdőbe és katonákat látott elvonulni a hegy lábánál. A férfi elbújt és megfigyelte az eseményeket és nem értette, hogy mégis mi a fenét csinálhatnak éjszaka az erdőben. Másik alkalommal pedig furcsa zajokat is hallott és egy világító szempár figyelte őt, ami biztos, hogy nem egy állat volt.

Szintén megtörtént eset, amikor is 1994-ben egy kis csapat transzcendentális meditációt végzett a hegynél és fényjelenségeket tapasztaltak. Manapság Steven Greer után ezt egy CE-5 próbának, azaz Ötödik Típusú Kapcsolatfelvételnek mondanánk, amikor is a résztvevők elmélyült állapotban egy gondolati hívással szeretnének visszajelzéseket az égiektől kapni. A TM csapat egy másik napon még egy kisebb gabonaábrához hasonló, fűkört is látott, amit nem értettek, hogy mégis hogyan került oda, vagy hogy mi okozta a jelenséget.

A Dunakanyarban élő lakosok is sok mindent tapasztaltak: Nagymaros, Verőce és Diós községben élők láttak azonosítatlan repülő objektumokat hosszú éveken keresztül, egymástól függetlenül. Voltak emberek, akik az erdőben túrázva láttak UFO-t, majd időkiesésük volt és semmire nem emlékeztek. Mások pedig sugarakat láttak kilőni a Börzsöny hegység környékéről. Mindezek a tapasztalatok azt mutatják, hogy kell ott lennie valaminek, amiért ilyen nagy az aktivitás. Sajnos az utóbbi időszakban már nem hallottunk ilyen észleléseket, így talán a bázist már felszámolták. Az azonban bizonyos, hogy mintegy két évtizeden keresztül aktív gócpont volt a földönkívüliek számára.

Hasonló témákkal találkozhatsz még híreink között a Paranormális menüben, valamint élőben a keddi ParaSpiri műsorunkban is. Látogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a Fáklya Rádió elképesztően sajátos életét és nyomj nekünk egy like-ot, ha elnyerte a tetszésed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben