Gyilkos vírusok az űrből

Szinte már teljesen elfogadottan bizonyított tény, hogy az emberiség a Föld nevű bolygó állatkertje. De sokkal inkább egy laboratórium, ahol más fajok kedvük szerint kísérleteznek velünk, a bolygóra juttatott különféle vírusok elterjesztésével. Csak egy hajszálon múlott az emberiség kihalása vagy csak késleltetik az elkerülhetetlent? És mi a helyzet a jelenlegi speciális körülményekkel?

Égből alászállt betegségek

Az ókori Kína máig fennmaradt dokumentumai is arról tanúskodnak, hogy az égen látott azonosítatlan tárgyak, valamint üstökösök feltűnése után, szinte azonnal lesújtott a birodalomra egy megmagyarázhatatlan és súlyos betegség. És az effajta járványok az egész világra kiterjedtek.

Példának okáért gondoljunk csak az első pestisre, amely a spártai háború kapcsán ütötte fel a fejét. Ugyan az istenek lesújtott haragjaként tekintettek a járványra a politeista szemléletük miatt, de valójában valami más volt ennek a hátterében. Az “istenek” egy terv szerint tizedelték a populációt, ahogyan azt pár évszázaddal később egy nagyobb pusztításként megismételték. Az volt a Justinianus korában zajló pestisjárvány, ami közel 2 évszázadot ölelt fel. Mindkettőben az volt a közös, hogy a betegség elterjedése előtti napokban rengeteg fényes gömböket és úgynevezett bronz hajókat láttak az égen, ami a későbbiekben számtalan pestist ábrázoló festészeti műalkotáson is megjelenik.

Az utóbbi kor pusztításának előzményeit az iszlám feljegyzései is megerősítik, miszerint a napokig tartó elsötétült égbolton keresztül üstökösök százai csapódtak a Földbe. Ennek alapján logikusnak tartható az a tény, miszerint a becsapódott meteoritok olyan kozmikus vírusokat hordoztak magukkal, ami életteret adott a pestisnek ezen a bolygón. Mondható ez véletlen egybeesésnek is, de sokkal inkább egy tökéletesen kidolgozott és jól működő tervnek tűnik.

Fekete Halál

Ez a történelmi betegség közel 300 millió emberrel végzett és nem meglepő módon ez is az égből érkezett, hogy halált hozzon a vaskalapos keresztény időkre. Természetesen ezt is Isten büntetésének tulajdonították, de valójában valami sokkal kézzel foghatóbb történésnek az eredménye volt. A festményeken említett égen lebegő bronz hajók furcsa és ismeretlen sárga, köd szerű anyagot bocsájtottak ki magukból és amelyik területen ezt megtették, ott a pestis másnap felütötte a fejét. Innen ered a Kaszás szimbolikája is, amit a krónikák nagyszerűen megőriztek az utókor számára. Története szerint az éj leple alatt egy csuklyás alak, kaszával a kezében vágta a gabonát a táblában, de nem aratott le semmit. Viszont folyamatos suhogó hang mellett sárga ködbe burkolódzott.

Ezt inkább értelmezném egy technikai leírásnak, amelyet arra a logikára lehet építeni, miszerint az égen lebegő azonosítatlan tárgy egy robotot engedett le a talaj közelébe, hogy hatékonyan juttathasson gázt a területre. Sokkal inkább egy biológiai fegyver működésének a leírását értelmezhetjük a Kaszás megtestesülésében, mint a lelkek levadászóját. De lényegét tekintve jelentéktelen, hiszen a Halál vagy így vagy úgy, de mindenképpen testet öltött.

A mi életünkben is megtörtént…

India déli részén 2001-ben a Bibliában szereplő véreső "mutatta meg magát". Az, hogy a történelem során ez minden esetben egy baljós előjel volt egy járvány előtt, az csak a jéghegy csúcsa. Ugyanis a biológusok által megvizsgált mintákban csak úgy hemzsegtek az organizmusok, az élő sejtek. Ugyan bizonyítottan nem okozott megbetegedéseket a vörös eső, de rá egy év múlva egy új betegség, a Morgellons-kór ütötte fel a fejét. Egyelőre gyógyíthatatlan és nem tudnak róla semmit még a tudósok sem, az orvostudomány pedig tehetetlen, még a kezelését illetően is. Ismérve a sclerosis multiplexhez hasonló neurológiai panaszok és a test különböző pontjain megjelenő gennyes kiütések és sebek. Mindezt a bőr alatt megjelenő fekete fonalszerű, ismeretlen eredetű szálak okozzák, amit még eltávolítani sem tudnak.

De ott van egy különleges eset is, a világ másik pontjáról. Peru már önmagába foglalja mindazt, ami rengeteg magyarázatként szolgálhat a múltban ide érkező földönkívüliek kérdésére. 2007 szeptemberében mégis valami olyan történt, ami beleillik a “történelem ismétli önmagát” kategóriájába. Egy üstökös csapódott be a földbe Carancas városánál. Pár napra rá a több száz környékbeli esetében megmagyarázhatatlan és igen súlyos betegséget diagnosztizáltak. Az embereken furcsa fekete fekélyek alakultak ki, amelynek melléktünetei a magas láz, a hasmenés és a hányás volt jellemző. Pontosan azok a tünetek, amik a pestist is jellemezték. Valószínűleg az emberiség megerősödött immunrendszere ezt az esetet egy enyhébb és gyorsabb lefolyással vészelte át. A legérdekesebb az egészben, hogy a helyi hatóságok teljes hírzárlatot rendeltek el és csupán csak egy újságcikk tanúskodik az eset megtörténtéről és néhány fénykép az interneten. Az összeesküvés hívők és a szkeptikusok is vitatkoznak amint hasonló történik a világban, nem is kell említeni jelen megélt mindennapjainkat, azonban a közösségi oldalak releváns csoportjaiban többen gondolják azt, hogy az ismeretlen vírusok vagy laboratóriumban születnek és szándékosan engedik szabadon őket vagy az űrből érkeznek. Hogy véletlenül vagy célzottan a földönkívüliek által az legyen egy másik alkalom témája.

Hasonló témákkal találkozhatsz még híreink között a Paranormális menüben, valamint élőben a keddi ParaSpiri műsorunkban is. Látogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a Fáklya Rádió elképesztően sajátos életét és nyomj nekünk egy like-ot, ha elnyerte a tetszésed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben