Égi őshaza - A zsoárok pallagjai

Egyre több kutató számol be magyarságunk eltitkolt tényeiről, amelyet nem hogy érdemes lenne a továbbiakban is kutatni, de lehetőségeinkhez mérten legalább egyszer megszemlélni. A szkeptikus vélemények immáron teljes egészében hátrahagyhatóak, ugyanis jelen történet párhuzamaiba véve is megdöbbentő egyezést mutatnak a világ számos pontján látható paleoasztronautikai leletekkel. A helyszín jelen esetben Székelyország szíve, a személyes tapasztalat pedig újabb bizonyítékkal bír egy technikailag igen fejlett civilizáció létezésére, amiről a fennmaradt képződmények, valamint a helyi lakosok őszinte elbeszélései is tanúskodnak.

Eltitkolt történelem

A történelem könyvek a mai tanítások szerint a Honfoglalást tekintik egy meghatározó eseménynek, miszerint őseink a Kárpát-medencébe érve elfoglalták a hazát, amely életterünket biztosította a kezdetektől egészen napjainkig. Ezzel ellentétben a bizonyítékok a dokumentált történelem előtti időkre nyúlnak vissza.

Egészen pontosan az első honfoglalás 80.000 évvel ezelőtti időpontra datálható, amelynek tanúságát a Gyergyószentmiklóson élők hiteles forrásként alá is tudják támasztani, amit a későbbiekben néhány helyszínen készített fénykép formájában közzé is teszek. Az elbeszélések arról tanúskodnak, hogy az Orionból érkező idegenek kezdték lakhatóvá tenni a területet, majd mesterséges beavatkozások sorozatával, technikai fejlettségük szintjén új színt vittek a Föld bolygó életébe. Ezt nevezzük jelen esetben az I. Honfoglalásnak, az égből érkező mestereket, pedig a mai napig is Zsoárokként emlegetik. Erről az igen érdekes földönkívüli fajról annyi információt sikerült kideríteni, hogy teleport technikát alkalmazva építették ki a környezetüket, amit a mai székely pallag, illetve mezsgye néven ismer. Az érkező idegeneket az igen népszerűvé vált szőkék fajaként mutatják be azzal a különbséggel, hogy magasságuk csupán a 150 cm-t érte el.

A további hullám

Az idő előre haladtával újabb jövevények érkeztek a Kárpát-medencébe, ami a II. Honfoglalásként ismeretes a székelyek köreiben, mindez 40.000 évvel ezelőtti időszakra tehető. Ők voltak a székelyek elődei, akiket Szaharákként emlegetnek. Ők már ugyan beolvadtak a népbe és voltak közülük sokan, akik itt is maradtak. Újabb megdöbbentő hasonlóság eme tény a sumér annunaki kapcsolatot illetően.

A folyamatos égi kapcsolatnak és a beolvadás eredményeképpen jelentek meg a Mah-garok, a Dozgarok és a Hungarok, a második hullámot követő 20.000-ik évben, amelyet a III. Honfoglalásként is emlegetnek.

Ezen időszakban épült ki a Felcsíki kultúra, az Alcsíki- és a Háromszéki-medence is, valamint pontosan ekkor épültek meg a Magurák, amelyek a Kárpát-medence jelen ismeretes energetikailag erősen kisugárzó pontjaik, amik érdekes módon teljesen függetlenek a Ley-vonalaktól. Ezen tények ismeretében kijelenthető, hogy maga a Kárpát-medence egy épített táj, vagyis a mi földönkívüli örökségünk.

Csillagösvény a pallagon

Nyelvezetünk sajátossága, kifejezősége és szépsége teljesen egyedülálló az egész világon. A Csillagösvény, mint szó, rengetegszer elhangzik a székely szájából és himnuszában is szerepel, amelynek jelentőségét eddig csak kevesek értették meg igazán. A gyergyói egyszerű és élelmes ésszel rendelkező székely, a világ legegyszerűbb magyarázatával állt elő, miszerint a Csillagösvény egy konkrét kifejezés arra a kozmikus útra, amit az Oriontól idáig tettek meg az égből érkező elődeink azzal az immáron említett teleportációs technika segítségével, amit fénykapuként is emlegetnek.

Maga a pallag, illetve mezsgye, azért is fontos a székely életében, mert bizonyos részeit még a mai napig is művelik és hihetetlen sajátosságával, valamint rejtélyével tisztában is vannak. Erdélyben számtalan ilyen helyet találunk, ami azonnali asszociációval bír a lépcsős piramisokra. 

Ezen építmények a domboldalba vájt, vagy éppen felépített lépcsőzetes teraszos elrendezésű területek, aminek kultúrája 35.000 évre tehető. Úgy vélik, hogy a pallagok tetején hozták létre a kapcsolatot az égiekkel, de név szerint is említik, még pedig Ustenként. Ilyenkor jön ismét elő az Arvisurához köthető történet a magyarokkal kapcsolatosan, de egy dolog biztos, mindenképpen Ataiszhoz kapcsolódik, amely egy ismételt rejtély a kutatók körében.

Kozmikus fizika

Oly sok ember számára ismeretes az ún. Lengyel-pálca, amely bizonyos energetikai mérések célját szolgálja, függetlenül attól, hogy alumíniumból vagy rézből készült, természetesen tökéletesen működik ennek alapváltozata is, amellyel apáink a vizet keresték a földeken. Ennek a pálcának a segítségével tökéletesen kimérhető a pallagok energetikai összetétele és azoknak rejtélyes felépítése, amely a következő három részből tevődik össze: a talpazatból, egy semleges zónából, valamint a fokából. A mérések során a pálca tökéletesen megmutatja, hogy hol húzódik a szabad szemmel is látható pallag talpazatán az energiavonal, de két vonal összeérésére is reagál, amennyiben merőlegesen metszik azok egymást. A legmegdöbbentőbb dolog mégis az, hogy a természet ugyanúgy érzékeli az energia meglétét és az itt növekvő fák is az energiavonalak mentén hajolnak el, amit az egyszerű szem egy egyszerű anomáliának nevezne, pedig csupán a természet intelligenciájáról van szó. S hogy ne írjuk a véletlen számára ezen építmények meglétét, érdemes megemlíteni, hogy a pallag vonalai egészen pontosan 45 fokot zárnak be.

Kapcsolat más kultúrákkal

Peru Machu Pichuja igen érdekes építmény a maga rejtélyeivel egyetemben, mégis ez az a csoda, amely a legjobban, már-már kísértetiesen azonos a pallagok külsejével. Fontos megemlíteni a Korea és Kína területén található számtalan pallagot, amit megint csak nem szabad a véletlen számlájára írni. A legmegdöbbentőbb mégis az egész történetben, hogy székelyek határozott kijelentéssel bírnak, miszerint ők a pallagkultúra népe, ami alapján kijelenthető, hogy a magyar egy szuper intelligens földönkívüli faj. Ennek nyomai látszanak a Tászok tetőn, aminek története szerint pontosan ezen a helyen adták át az égi tanítók a tudást.

Ezen a pontos újabb kapcsolatot vélhetünk felfedezni a Nasca kutúrával, és a sumér történelem egyik legfontosabb központjával, Baalbekkel. Utóbbival párhuzamba hozható a hasonlóság egy világméretű „repülőtársaság” meglétére is, ugyanis a pallagok teteje egészen pontosan úgy néznek ki, mint a a Föld más pontjain található levágott hegyek, amelyek leszállópályaként funkcionálhattak és erről pontos ismereteink is szólnak, hiszen a szanszkrit bővelkedik ezen információkból, ha már csak a vimanákra, mint repülő szerkezetekre is gondolunk.

Hasonló témákkal találkozhatsz még híreink között a Paranormális menüben, valamint élőben a keddi ParaSpiri műsorunkban is. Látogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a Fáklya Rádió elképesztően sajátos életét és nyomj nekünk egy like-ot, ha elnyerte a tetszésed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben