Megírt igazságok

Messziről indítunk és egészen a jelenig kalandozunk, mely történelmen átívelő, hétfő esti diskurzust eredményezett.

Két könyv határozza meg a beszélgetés témáját, mely indul egészen a sumer kultúrától, az ősmúlttól és tart egészen a jelenig. Nem mások ezek, mint szavakba, oldalakba öntött gondolatok.

Kevesen hinnék, hogy a szóban forgó két könyv között nem csupán az idő köteléke, a múlt és a jelen összekapcsolódása áll, hiszen a Teremtett valóság című könyv nem más, mint egy asztrofizikus, egy sumerológus, egy teológus és az összeesküvés-elméletek hívei közt elhíresült főhős időutazása egy jóval korábbi civilizációba, hogy fényt derítsenek az emberiség földönkívüli eredetére.

Itt jön képbe a Magyar Ufó Akták, a beszélgetés tárgyának másik könyve egy egészen más stílussal, más tematikával, de témájában azonos fókusszal: bizonyítékot találni a földönkívüli eredeten túl a földönkívüli jelenségek észlelésére, mindezt megannyi dokumentummal, aktával alátámasztva.

E két téma, mellyel még a Hihetetlen magazin is foglalkozik pedig tökéletes apropójául szolgált annak a diskurzusnak, ahol egyik vagy másik kérdéskör nagyobb szakértői, elkötelezettjei bővíthették tudásukat, de még azok számára is, akik még csupán érdeklődnek és bővítenék ismereteiket a történelmen és kultúrákon átívelő témák kapcsán.

Hiszen ki ne olvasna, hallana szívesen olyan feledésbe merülő civilizációkról, mint az annunakik vagy épp a Gobeklitepe, mely kapcsán még Atlantisz létezése is felmerül, vagy épp a piramisháborúkról, továbbá a megmagyarázhatatlan égi jelenségekről és olyan titkos dokumentumokról, melyek tanulmányozása egy egész könyv témáját adta.

A Fáklya Rádióban elhangzott beszélgetést teljes egészében meghallgathatod vagy letöltheted ide kattintva!

Látogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a Fáklya Rádió elképesztően sajátos életét és nyomj nekünk egy like-ot, ha elnyerte a tetszésed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben