Békefi Viktória színésznő, énekesnő

A Fáklya Rádió Cool-túra című műsorának legújabb vendége nem más volt, mint a 2019-es év legsokoldalúbb előadója: Békefi Viktória.

Béekfi Vikit sokan a Sztárban sztár leszek! című műsor győzteseként ismerhetik. A műsorban jóval többről volt szó, mint pusztán zenéről, hiszen szó esett Viki másik szerelméről a színházról is.

Sokoldalú előadóművészként ismerhetjük az egyébként Budapesten született művésznőt. Művészi affinitását az Egressy Béni Zeneművészeti Szakközépiskola és Gimnázium tanulójaként csiszolgatta, de 2006- tól már stabilan a Sziget Színház stúdiósaként volt ismert.

A Sziget Színház, mellett 2012 és 2016 között a Nemzeti Lovas Színház előadásaiban szerepelt, amely szakmailag mind gyarapította tudását. Ezek a tapasztalatok aztán lassanként kezdték egy komolyabb zenei út felé sodorni őt, így közreműködhetett a Szabadságkoncerten, az Omega blokkjában is 2014-ben.

2016 hozta el neki a teljes művészi önállósodást, ettől kezdve szabadúszóként tevékenykedik többek között olyan helyszíneken mint a Soproni Petőfi Színház, a Szép Ernő Színházban, de a Zentai Magyar Kamaraszínház vendégművésze is. Szerepelt a 2019-es, Madách Színház által játszott Mamma Mia! egyik szerepében is, illetve  a Once/Egyszer musicalben. Az utóbbi évet pedig a dalszerzésnek szentelte, melynek gyümölcse első dala, a Cupido.

A Fáklya Rádióban elhangzott beszélgetést teljes egészében meghallgathatod vagy letöltheted ide kattintva!

Látogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a Fáklya Rádió elképesztően sajátos életét és nyomj nekünk egy like-ot, ha elnyerte a tetszésed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben