Szőcs Reni

Az ifjú és hihetetlen tehetséggel, valamint énekhanggal megáldott Szőcs Reni mesélt nekünk múltról, jelenről és jövőről.

A fiatal énekeső, Szőcs Renáta látogatott el a rádió Cool-túra című műsorába. Sokaknak ugyan a 2016-os Star Academy műsorból lehet ismerős, mint a mindenkit maga mögé utasító győztes, de azt már kevesebben tudják, hogy már a műsor előtt is számos nemzetközi versenyen megmérette magát és dobogósként állhatott a közönség elé fantasztikus énekhangjával.

Reniről tudni érdemes, hogy erdélyi származású énekesnő, ráadásul román-angol szakos egyetemista. Gyerekkori álmát váltotta valóra, mikor a zenélés és éneklés mellett döntött, hiszen saját elmondása szerint is már egészen kiskorától kezdve erre a pályára készült és már 13 éves kora óta keményen próbálkozott az áttöréssel.

A 2016-os év természetesen elsöprő sikert hozott számára, mikor megnyerte a  Star Academy magyarországi műsorát, hiszen ezzel együtt megnyerte első lemezszerződését is, mellyel kezdetét vette önálló karrierje és útkeresése mind a nemzetközi mind a hazai zenei pályán. Gyerekkori álma tehát valóra válhatott.

Erdélyi koncerteket magyarországiak követtek és fordítva, az évek alatt pedig számtalan zenében elismert neves alkotóval élhetett meg zenei pillanatokat, mint Keresztes Ildikó, Vastag Csaba vagy épp Radics Gigi. Reméljük,amint a jelenlegi helyzet engedi, hamarosan turnéval örvendezteti meg közönségét és elviszi az ország és határon túl minden szegletébe mesés énekhangját és zenei produkcióját.

A Fáklya Rádióban elhangzott beszélgetést teljes egészében meghallgathatod vagy letöltheted ide kattintva!

Látogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a Fáklya Rádió elképesztően sajátos életét és nyomj nekünk egy like-ot, ha elnyerte a tetszésed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben