Csordás Tibi: Rocktól a latinig

Ha valakin biztosan, akkor Csordás Tibin ezerszázalék, hogy nem fog az idő: az idén 50. születésnapját ünneplő énekessel beszélgettünk egy kiadósat.

A Cool-Túra legfrissebb vendége, Csordás Tibi volt, akit legtöbben talán a Fiesta együttesből ismerhetnek a hallgatók.

Fiatalkorunk meghatározó együttesének egyik tagjával, Tibivel beszélgetni olyan, akárcsak egy kivételesen jó hangulatú időutazás és rádöbbenés, micsoda sikert futott be két férfi a 90-es évek végén és a 2000-es évek elején.

Merthogy így volt: Knapik Tamás és Tibi régóta ismerték  már egymást, csupáncsak más vonalon, méghozzá a rock szcénában mozogtak még mindketten, mikor összeálltak és megalapították a latin dallamairól ismert popegyüttest, a Fiestát. Ennek előzménye egy karib-tengeri hajóút volt, ahol Tamás, egy szalonzenekar kíséretében többször is fellépett, illetve több éven át Puerto Rico-ban is élt. Hazaköltözése után céltudatosan fordult Tibihez, hogy alapítsanak tradicionális, latin-amerikai zenét játszó Fiesta zenekart.

Innen indulunk tehát és ismerjük meg az elmúlt jó néhány évet, Tibi szakmai és magánéletének fordulópontjait, melyek egytől egyig hatottak zenei szerepvállalására és karrierjére egyaránt.

A Fáklya Rádióban elhangzott beszélgetést teljes egészében meghallgathatod vagy letöltheted ide kattintva!

Látogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a Fáklya Rádió elképesztően sajátos életét és nyomj nekünk egy like-ot, ha elnyerte a tetszésed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben