Beszámoló az elnöknek

1981 márciusában olyan dolgokkal szembesítette a CIA Ronald Reagan amerikai elnököt, amit ma már teljes bizonyossággal tudunk a kiszivárogtatásoknak köszönhetően. A szigorúan titkos minősítés feletti információk és tények már saját protokollok létrehozását kívánták meg, amely évtizedes titkolózások tárgyát képezték a közelmúltban. Harminc év távlatából végre napvilágra kerül a teljes igazság, miszerint nem hogy nem vagyunk egyedül az Univerzumban, de több földönkívüli faj is paktum részét képezi a kormányok árnyékában.

Titkos projektek

Az egész történet az 1947-es roswell-i incidenset követő években kezdett kiépülni, amely érintett projekteket az ún. Hatos Csoport fogta össze. Ennek értelmében csupán néhány ember volt birtokában a teljes eseménysorozatnak, egészen a csészealj becsapódásától a Reagan elnöknek tett beszámolóig. Ez körülbelül harminc év titkosszolgálati precíz munka eredménye volt. Mivel a titkosításokról szóló törvények napjainkban folyamatosan hígulnak és lejárnak hatályosságaik, így ennek köszönhetően birtokunkba kerülhetnek immáron ezek az információk. Valljuk be őszintén, már nincsenek titkok. Mindent odatesznek az orrunk elé, csupán az emberiség a háttérhatalom törekvő munkásságával elért eredménye képen nem képes feldolgozni ezeket az információkat. Az átlagember az anyagba süllyedt és képtelen túllátni a falakon. Már az interneten közzétett videókról is csak profi elemzésekkel tudjuk megállapítani, hogy az valós, avagy sem. Ezekre a félreinformálásokra épültek ki a titkos projektek, amiknek a legnagyobb táptalajt a mozifilmek biztosítják. Bemutatják a valóságot, amit a fizikai, látható világba süllyedt átlagember egy kellemes és szórakoztató sci-finek tud be. Ennek a kategóriának is hamarosan lejár a határideje és az a titok, ami már most sem az, a közeljövőben tényszerű és bejelentett álláspontnak minősül majd.

Reagan elnök megkapta az összes információt a legelső titkokról, úgy mint: Projekt Gleem, Majority 12, Grudge, Sign, Aquarius, Blue Book, csak hogy a legismertebbeket említsem. Célzataik változatosak voltak, amit egy 1965-ös kozmikus találkozással látszólag leállítottak, ugyanis az Egyesült Államok fizikális kapcsolatba lépett az idegenekkel. Erre nagyon jó példa a Harmadik típusú találkozások c. klasszikus film végén látható jelenet a csereprogramról, ami eredeti felvételeket is tartalmaz!

Paleoasztronautikától napjainkig

A Reagan elnöknek tett beszámolón szó esett arról, hogy a CIA-nek, de a világ más kormányainak és nagyhatalmainak is tudomása van arról, hogy az idegenek már több ezer éve óta rendszeresen látogatják a Földet. Az információáradat hegycsúcsa mégis az 1947-es roswell-incidens kapcsán kezdett elmélyülni, ugyanis a lezuhant (Roswell mellett, Coronaban) csészealj egyetlen idegen túlélője részletes felvilágosítást adott a Föld múltjáról, az Univerzumban való elhelyezkedéséről és magáról az ember genetikai úton való megalkotásáról is. Azt már viszont kevesen tudják, hogy az incidens éjszakáján kettő csészealj is lezuhant, de a másodikat csak 1949-ben találták meg helyi farmerek a sivatagban, Datil mellett. Túlélők érthetően már nem voltak a helyszínen, de szerteszét heverő roncsdarabok és holttestek igen. A roncsdarabok vizsgálata után az emberiség technikai fejlődése ugrásszerűen nőtt meg! Mindezt a földönkívüli túlélőnek köszönhetjük, akit EBE-1-nek neveztek el. Ő magyarázta el az űrhajó különböző részeinek működését is, valamint teljesen hihetetlen módon tőlük származik a tépőzár is, ugyanis az űrruhájuk gombok és cipzár helyett ezzel volt ellátva. Ezt a típusú lényt az alacsony szürkék osztályába soroljuk mai ismereteink szerint. EBE a saját bolygójáról is beszámolt, amely a Zeta Reticuli rendszer Serpo elnevezésű planétája, mintegy 40 fényévre tőlünk. Ezt a távolságot nem egyenes távban tették meg és teszik mostanság sem, hanem térhajlítással hoznak létre féregjáratot, ami a szabad és gyors közlekedést biztosítja. Az út még így is kilenc földi hónapba telik.

Kik látogatnak minket?

1981 óta természetesen bővültek az ismereteink. Az elnök úrnak akkor öt földönkívüli fajról adtak teljes körű tájékoztatást, akik rendszeresen idelátogatnak a Földre valamilyen célzattal. A kis szürke lények nem igényelnek bemutatást, őket az ebeni fajként ismerhette meg Reagan.

Másodikként kerültek bemutatásra az archquloidok, akik hasonlatosak a szürke idegenekhez, azzal a különbséggel, hogy fejük nagyobb, magasabbak és diplomáciai tevékenységükről váltak ismertté. Ezen faj képviselőjével találkozhatott Eisenhower elnök is a kapcsolatfelvételkor.

  Harmadik fajként mutatták be Reagannek a quadloidokat, akik egy önálló fajnak lettek kitenyésztve egy magasabb intelligencia által két külön faj génprogramja eredményeként. Feltehetőleg a szürke és a reptilián hüllő faj kapcsolatából jöttek létre ezek a rovarszerű lények, akik még rendelkeznek humanoid vonásokkal. Az említett hüllő faj komoly genetikai tudással rendelkezhet, az emberiség megalkotásában is ők alkottak nagy szerepet, a sumerok annunaki néven emlegetik őket. A hírek szerint még mindig köztünk élnek, hozzájuk kapcsolható az Illuminati és a háttérhatalom tevékenysége is.

Negyedikként egy heplaloid nevezetű fajt emlegetnek, róluk nem sikerült túl sok információt gyűjteni az évek során, bízzunk benne, hogy hamarosan ez is változik és többet tudunk meg róluk.

Utolsónak mutatták be a trantaloidokat, akik igen veszélyes és ellenséges szándékú fajnak bizonyulnak. Ez a tipikus sáska szerű lénycsoport, az Eridani csillagrendszerből érkezik, akik embereket rabolnak és a beszámoló személyek borzalmakat átélve mesélnek a tapasztalataikról. Emberi alakot is képesek felvenni, de kizárólag csak a szőke hajszínt tudják leképezni.

Kapcsolatfelvétel és csereprogram

1955-ben az Egyesült Államok kormánya üzenetet küldött az ebeni fajnak, amire válaszüzenet is érkezett. Mivel az ebenieknek sajátos szimbolikájú írásrendszere van, így megértése több hónapot vett igénybe, ezért egyetemi nyelvészekhez fordultak segítségért. Munkájuknak köszönhetően a földönkívüli nyelv értelmet nyert és kezdetét vette a nehézkes kommunikáció, amelyet folyamatosan leküzdve közösen meghatározták, hogy 1964 április 24-én fognak leszállni a Földre az idegenek. A kapcsolatra az Új-Mexikói sivatagban került sor, ugyanis ez a terület nagyon hasonlít az ebeniek bolygójához. Egy félreértésnek köszönhetően semmiféle csere nem történt akkor, de egy diplomáciai kapcsolat létrejött, aminek köszönhetően 1965-ben megtörtént a csere. Az emberiség részéről tizenkét katonát küldtek a légierő soraiból, cserébe az ebeniek egy diplomatát hagytak itt a Földön. A csereprogram tizenhárom évig tartott, majd 1978-ban visszatértek a Földre. Az elküldött katonák közül nyolcan tértek vissza, ketten meghaltak a bolygón, ketten pedig önszántukból ott maradtak.

Hasonló témákkal találkozhatsz még híreink között a Paranormális menüben, valamint élőben a keddi ParaSpiri műsorunkban is. Látogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a Fáklya Rádió elképesztően sajátos életét és nyomj nekünk egy like-ot, ha elnyerte a tetszésed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben