Chemtrail és a HAARP

A konteók közül mindig a leghevesebb vitákat váltja ki e két téma, megérett hát a megtárgyalásra.

Felnézve a nyári égboltra, megakadt az ember szeme nem is egy, hanem több, egymást keresztező szabályos, égbolton átívelő vonalon, melyek akár repülőgépek által hagyott kondenzcsíkok is lehetnének. Elnézegeti őket az ember, de a kérdés valahol csak halkan szólal meg benne: ennyi repülő lenne, amely ilyen  maradandó nyomvonalakat hagyna?

Számos és számtalan felvetés született már a chemtrail megvitatására és valódi céljának felkutatására, kézzelfogható bizonyíték azonban mind a mai napig nem létezik. A kérdés tehát megválaszolatlan, az ember minduntalan elbizonytalanodik, hogy mi is állhat ennek a hátterében: vegyi csíkok, amelyek az időjárás módosítására vannak kitalálva, mindeközben az emberekre is káros hatással van?

A HAARP esetében is megannyi kérdés merül fel, hiszen az amerikai légierő által működtetett, ionoszférát-kutató létesítmény is messze túlmutat a hatáskörén. Akárcsak a chemtrail esetében az időjárás és a természeti katasztrófák generálására, az emberi viselkedés befolyásolására létrehozott fegyverként is felmerült már.

Nem mindennapi esetek övezik a frekvencia hatására kialakuló viselkedésbeli változásokat, melyek akárcsak a fenti két téma esetében pillanatnyilag megválaszolatlanok. Ugyanakkor nem lesz ez mindig így!

A Fáklya Rádióban elhangzott beszélgetést teljes egészében meghallgathatod vagy letöltheted ide kattintva!

Hasonló témákkal találkozhatsz még híreink között a Paranormális menüben, valamint élőben a keddi ParaSpiri műsorunkban is. Látogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a Fáklya Rádió elképesztően sajátos életét és nyomj nekünk egy like-ot, ha elnyerte a tetszésed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben