Földönkívüli fajok

Számos-számtalan földönkívüli fajról van tudomásunk főként az UFO-beszámolókból. De melyek is ezek pontosan?

Kulturálisan merőben eltérő nemzetségek számtalanja él a Földön. Sok mindenben különbözünk és sok mindenben egyezünk, az azonban, ahogy az idegenekről és például kinézetükről vélekedünk sok ponton egyezik legyen szó épp Amerikáról vagy épp hazánkról.

Elég ha például a tipikus kis szürkékre gondolunk, melyek például a filmes alkotásokban is rendre megjelennek, sztereotip vagy épp nem sztereotip módon. De ott vannak még a szépséges és jószándékú, nem kevés bájjal megáldott magas szőkék is, mely egy újabb típus, faj létezését támaszthatja alá.

Nem szabad megfeledkeznünk a mezopotámiai kultúrában és a bibliai teremtésmítoszban megjelenő égi istenségekről, az Annunakikról sem, akik nemcsak a földön élők megteremtésében vállaltak kiemelt szerepet. És hogy mi a helyzet a földi kultúrát megelőző, felszín alatti Telosziakkal? Na és a szárnybontó Kék Avinonkkal?

Nem érdemes kihagyni tehát a beszélgetést, hiszen az előbb már említett fajok részletesebb megismerése mellett a műsorvezetők újabb fajokról is lerántják majd a leplet.

A Fáklya Rádióban elhangzott beszélgetést teljes egészében meghallgathatod vagy letöltheted ide kattintva!

Látogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a Fáklya Rádió elképesztően sajátos életét és nyomj nekünk egy like-ot, ha elnyerte a tetszésed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben