Gyanús Külsejű Tánczenekar

Dunakesziről érkezett hozzánk a Gyanús Külsejű Tánczenekar két cseppet sem gyanús külsejű tagja. Fogadjátok őket szeretettel!

Nem is olyan messziről érkezett a stúdióba a rendhagyó nevet viselő, 2017-ben alakult formáció, hogy megörvendeztessen bennünket némi punk rock dallamokkal. Mi tagadás, a név találó, ha összevetjük kicsit a stílus és bandanév közötti csengéssel, mindenesetre üdítő színfoltot eredményeznek a grunge és alternatív punk témakörében. Fontos még megemlítenünk, hogy ugyan a zenekar 2017-es datálású, történetük jóval korábbra, egészen 2014-2015 derekára nyúlik vissza.

Zenekarok esetében talán nem meglepő, hogy van egy kezdeti fázis, amikor tagok váltják egymást, de talán pont jó ez így, éppen azért, hogy legalább a jelenlegi formáció elmondhassa magáról, hogy igenis vártak az együtt zenélés pillanatára. Nincs is ezzel az égvilágon semmi baj, hiszen elmondhatják, hogy mára négytagúvá bővültek, klasszikus, két gitáros-énekes-dobos felállásra.

Üdítő színfoltként képviselve a stílusukat, ennél már csak törekvéseik jobbak, mi több hitelesebbek, hiszen számukra a zenélés még egyet jelent azzal, hogy érzéseket váltsanak ki az emberekből. És ha ez megtörténik, akkor számukra már megérte.

Márpedig mi lehetne ennél hitelesebb, minthogy tükröt tartva a mai világnak, képviselik azt, amiben igazán hisznek.

A Fáklya Rádióban elhangzott beszélgetést teljes egészében meghallgathatod vagy letöltheted ide kattintva!

Látogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a Fáklya Rádió elképesztően sajátos életét és nyomj nekünk egy like-ot, ha elnyerte a tetszésed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben