A Liana vitte el a Fülesbagoly első helyezését

Izgalmas szeptember van a hátunk mögött, ilyenkor ugyanis újra nyakunkba vesszük a kilométereket és ellátogatunk a Fülesbagoly tehetségkutató döntőjére, Martonvásárra. Idén is maradandó élményekkel tértünk haza, ami csakis a résztvevő zenekaroknak köszönhető.

Hamarosan kezdetét veszi az ország legimpozánsabb tehetségkutatójának döntője, az Öröm a zene, ahol huszonkét zenekar fog megmérettetni egymással a magyar zeneipar grémiuma előtt. Addig is tekintsünk vissza kicsit, hogy mi is történt valójában Martonvásáron, a Fülesbagoly döntőjében!

Tíz zenekar jutott be az eszméletlenül erős mezőnyből, így a zsűrinek abszolút nem volt könnyű dolga. Nagy valószínűség szerint nem is volt olyan élőzenei stílus, amivel nem találkoztunk a helyszínen, bár idén is összefutottunk a feltörekvő tehetségek mellett olyan zenekarokkal is, akik már több ízben megjárták a Fáklya Rádió stúdióját és minden bizonnyal olyanokat is vendégül látunk majd a jövőben, akiket a helyszínen ismertünk meg.

Ugyanis sajnálatos módon még mindig a legnagyobb szívfájdalmunk, hogy az élőzenei kategóriát már nem támogatja a magyar médiában megjelenő "tehetségkutatók" egyike sem, így ami underground szintre süllyedt, azt most közös erővel és összefogással újra a köztudatba emelünk! Mert ez még mindig küldetésünk, ahogyan a szervezőknek is megtalálni az igazán értékes produkciókat.

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben