A Rock Vígkend volt a nyár legmenőbb hétvégéje

12. alkalommal is megrendezték a Rock Vígkendet, immáron ötödszörre Makádon. Szelíd motorosok, kiváló zenekarok, családias hangulat, fantasztikus emberek és csodálatos környezet. Nagyjából ez jellemezte 2022-ben is ezt a színvonalas rendezvényt.

Az idei nyár minden kétséget kizáróan a fesztiválokról, a családi hétvégékről, a koncertekről és a közösségi programokról szól. Nem is csoda, hiszen az elmúlt két év speciális helyzete nem túlzottan tette lehetővé, hogy együtt szórakozzunk a szabadban, ami azért elég abszurd, de ha ez van, akkor ez van. Legalábbis mindenki – ha nehezen is – de elfogadta ezt. Végre azonban felszabadulhattak az érzések és 2022-ben már így augusztus elején elmondhatjuk, hogy évtizedek óta nem voltak olyan komoly koncertek és rendezvények, mint azelőtt. Mi is kiéheztünk ezekre a jobbnál jobb rendezvényekre és kilométereket a nyakunkba véve, fesztivált rendezvényt követve és fordítva csobbantunk bele a nyárba.

Óriási megtiszteltetésként a 12. Rock Vígkenden is részt vehettünk, immáron társszervezőként. Fontos megjegyezni, hogy annyira azért olyan sok dolgunk nem volt a hideg frissítő italok minőség-ellenőrzésén, valamint a grillen készült ételek kóstolásán kívül, de ami szakmai rész a mi feladatunk volt, azt minden bizonnyal maradéktalanul elláttuk.

Számos riportot készítettünk a szervezőkkel, a fellépőkkel és a rendezvényre érkező vendégekkel, valamint a kiszolgáló személyzettel is, mert valljuk be: minden rendezvény motorja az a néhány személy, aki a sört csapolja neked és a legtöbb esetben nekik sem könnyű. De mi rájuk is gondoltunk és annyi kedvességről áradoztak, ami már példaértékű vallomásnak számít a rendezvények gyóntatófülkéjében.

Ezekről mind-mind külön is be fogunk számolni és videóanyagainkban is szerepelnek majd, első körben azonban fogadjátok szeretettel azt az összefoglalót, amelyet a Fáklya Rádió stábja gondolt kiemelendőnek.

Fantasztikus volt érezni a sátorozás adta spontán lehetőségeket, az újabb ismeretségeket, amelyek ilyenkor köttetnek, vagy csak egyszerűen elmerülni a táj szépségében, amit a rendezvény tér melletti tó nyugalma adott minden látogatónak.

Biztosra vesszük, hogy 2023-ban is személyes tiszteletünket tesszük Makádon a Rock-Vígkenden, hiszen a szervezőknek innentől kezdve már nem opció a rendezvény megtartása. Mi ezt már most beírtuk a naptárunkba és abban is bízunk, hogy tevékenységeinket szorosabb alapokra tudjuk majd sikeresen helyezni velük a jövőben.

Mindezek mellett természetesen mindenkit arra buzdítunk, hogy pattanjon motorra, buszra, autóra, de azt sem bánjuk, ha teleportál, csak találkozzunk jövőre ugyanitt, hiszen az életre szóló élmények egyik alapvető állomása az nem más, mint a Rock Vígkend.

De ne nekünk higgy, hanem a saját szemednek!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben