XIII. Gerjeni Duna-Rock Motoros Találkozó - Samas interjú

Idén debütált először a Gerjeni Duna-Rock Motoros Találkozó színpadán a Samas és minden bizonnyal hasonlóan frenetikusan érezte magát, ahogyan a tomboló népesség és a háttérben sörözgető közönség is.

A XIII. Gerjeni Duna-Rock Motoros Találkozó 2022-ben minden bizonnyal örökös helyet foglalt magának a fesztiválok történelmében idei szervezésével, ugyanis több igen neves zenekar is most lépett először a rendezvény színpadjára. Többek között a Samas is eme felkérésnek tett eleget, aminek a fesztiválozók örültek a legjobban. Ugyanis egy teljes új stílus jelent meg a Duna-Rockon, amire azelőtt nem nagyon volt még példa. Érdekes volt látni, ahogyan a zenekar első felcsendülő riffjeire egyből megindultak azok, akik ismerik és szeretik a zenéjüket, aminek hatására pedig az összes többi fesztiválozó is csatlakozott. Óriási buli volt!

A Samas a koncert után azt is elmondta interjúnkban, hogy az új dalok már nemcsak készülnek, hanem tulajdonképpen kész formában finomodnak és az év vége felé új köntösben meg is jelennek majd. Bízunk benne, hogy előtte egy újabb élő beszélgetést össze tudunk majd hozni velük, hogy a legfrissebb dolgokról tudjunk beszámolni nektek első kézből a zenekar történéseiről.

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben