Vaskos Stoner ez a Woodstock Barbie

L√°gy soul-lal vegy√≠tett blues rock √©s kem√©ny karcos stoner elegye a banda st√≠lusa, szinte t√∂k√©letes egyens√ļlyban: a Woodstock Barbie  volt a F√°klya R√°di√≥ Pr√≥baterem mŇĪsor√°nak leg√ļjabb vend√©ge.

Fa √©s f√©m alkotta elemek hangz√°svil√°ga, karcos nŇĎi hanggal fŇĪszerezve. Ez a Woodstock Barbie v√©djegye, akik 2019 ŇĎsz √≥ta meg√°ll√≠thatatlanul haladnak elŇĎre a rendhagy√≥, m√©gis saj√°t √ļtjukon. Zen√©j√ľk zamata a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ zenei st√≠lusokb√≥l is fakad: az √©nekesnŇĎ jazz, swing √©s r&b hangz√°svil√°ga, a git√°ros-billentyŇĪs  sludge-stoner-met√°l vonala, a basszeros  Grizzly √©s a Run Over Dogs egy√ľttesekben szerzett tapasztalata √©s a dobos t√∂bbek k√∂zt a Bohemian Betyars band√°ban gyŇĪjt√∂tt szakmai hozz√°√©rt√©se.

2019 ŇĎsz√©n jelent meg elsŇĎ kislemez√ľk, a Never Gonna Fall in Line, de az elsŇĎ karat√©n alkalm√°val sem t√©tlenkedtek, meg√∂rvendeztett√©k a k√∂z√∂ns√©get √©lŇĎ vide√≥val is. Az elm√ļlt 1 √©vben volt lehetŇĎs√©g√ľk karant√©nkoncertet adni az  A38 Haj√≥ sz√≠npad√°n, illetve a Fekete Zaj fesztiv√°lon is k√©pviselhett√©k st√≠lusukat.

Tehets√©gkutat√≥n is elismert√©k zen√©j√ľket, hiszen a F√ľlesbagoly debreceni d√∂ntŇĎj√©ben II. helyez√©st √©rtek el, de elnyert√©k a legjobb √©nekesnŇĎnek j√°r√≥ d√≠jat, a legjobb hangszeres zen√©szeknek j√°r√≥ √öjfalusi G√°bor-d√≠jat √©s a Campus fesztiv√°l k√ľl√∂nd√≠j√°t is.

Az erŇĎs ind√≠t√°s√ļ m√°sf√©l √©v ut√°n, a sr√°cok tov√°bb has√≠tanak, hiszen beker√ľltek a nemzetk√∂zi HEMI Music Award programba √©s a napokban jelent meg Soul Smoke n√©vre keresztelt kislemez√ľk is.

A F√°klya R√°di√≥ban elhangzott besz√©lget√©st teljes eg√©sz√©ben meghallgathatod vagy let√∂ltheted ide kattintva!

L√°togass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a F√°klya R√°di√≥ elk√©pesztŇĎen saj√°tos √©let√©t √©s nyomj nek√ľnk egy like-ot, ha elnyerte a tetsz√©sed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Fel√ľgyeleti szerv: Nemzeti M√©dia- √©s H√≠rk√∂zl√©si Hat√≥s√°g,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben