Vaskos Stoner ez a Woodstock Barbie

Lágy soul-lal vegyített blues rock és kemény karcos stoner elegye a banda stílusa, szinte tökéletes egyensúlyban: a Woodstock Barbie  volt a Fáklya Rádió Próbaterem műsorának legújabb vendége.

Fa és fém alkotta elemek hangzásvilága, karcos női hanggal fűszerezve. Ez a Woodstock Barbie védjegye, akik 2019 ősz óta megállíthatatlanul haladnak előre a rendhagyó, mégis saját útjukon. Zenéjük zamata a különböző zenei stílusokból is fakad: az énekesnő jazz, swing és r&b hangzásvilága, a gitáros-billentyűs  sludge-stoner-metál vonala, a basszeros  Grizzly és a Run Over Dogs együttesekben szerzett tapasztalata és a dobos többek közt a Bohemian Betyars bandában gyűjtött szakmai hozzáértése.

2019 őszén jelent meg első kislemezük, a Never Gonna Fall in Line, de az első karatén alkalmával sem tétlenkedtek, megörvendeztették a közönséget élő videóval is. Az elmúlt 1 évben volt lehetőségük karanténkoncertet adni az  A38 Hajó színpadán, illetve a Fekete Zaj fesztiválon is képviselhették stílusukat.

Tehetségkutatón is elismerték zenéjüket, hiszen a Fülesbagoly debreceni döntőjében II. helyezést értek el, de elnyerték a legjobb énekesnőnek járó díjat, a legjobb hangszeres zenészeknek járó Újfalusi Gábor-díjat és a Campus fesztivál különdíját is.

Az erős indítású másfél év után, a srácok tovább hasítanak, hiszen bekerültek a nemzetközi HEMI Music Award programba és a napokban jelent meg Soul Smoke névre keresztelt kislemezük is.

A Fáklya Rádióban elhangzott beszélgetést teljes egészében meghallgathatod vagy letöltheted ide kattintva!

Látogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a Fáklya Rádió elképesztően sajátos életét és nyomj nekünk egy like-ot, ha elnyerte a tetszésed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben