A rocker szív Effekt

Egy családi alapítású zenekar volt legújabb vendégünk, az Effekt zenekar járt a stúdiónkban.

Az Effekt zenekart 1994-ben a Holdosi-ikrek alapították. Erős alapból, családi köteléken nyugszik hát a banda létrehozása, mely az elmúlt évek alatti nem kevesebb mint 27 évben 11 albumot és 114 saját számot eredményezett.

Több zenekar esetében is inkább generációs hagyományok nyomán viszik tovább a felnövekvők a zene szeretetét és teszik bele annak minden energiáját egy-egy banda alapításába. De nem így az Effektnél, ahol két testvér, ráadásul ikertestvér gyerekkori álma valósulhatott meg azzal, hogy zeneszeretetük, a zenébe vetett hitük és kitartásuk az általuk alapított zenekarban összepontosulhat.

Az elmúlt 27 évben temérdek ponton tettek tanúbizonyságot arról, hogy stabil helyük van a hazai zenei érában, hiszen 11 album mesél erről az időszakról és számtalan muzsika, mellyel a magyar rockhagyományokat öregbíthetik. Fennállásuk óta ugyan több tagváltáson is keresztülment a zenekar, ez viszont egy pillanatra sem gyengítette meg őket, sokkal inkább változatossá és rugalmassá, mindig megújulóvá tette zenéjüket.

 A közönséggel mindig egy húron pendülő, mosolyt-mosolyra halmozó bandának még legalább ugyanennyi, zenében gazdag közös évet kívánunk!

A Fáklya Rádióban elhangzott beszélgetést teljes egészében meghallgathatod vagy letöltheted ide kattintva!

Látogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a Fáklya Rádió elképesztően sajátos életét és nyomj nekünk egy like-ot, ha elnyerte a tetszésed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben