A rocker szív Effekt

Egy csal√°di alap√≠t√°s√ļ zenekar volt leg√ļjabb vend√©g√ľnk, az Effekt zenekar j√°rt a st√ļdi√≥nkban.

Az Effekt zenekart 1994-ben a Holdosi-ikrek alap√≠tott√°k. ErŇĎs alapb√≥l, csal√°di k√∂tel√©ken nyugszik h√°t a banda l√©trehoz√°sa, mely az elm√ļlt √©vek alatti nem kevesebb mint 27 √©vben 11 albumot √©s 114 saj√°t sz√°mot eredm√©nyezett.

T√∂bb zenekar eset√©ben is ink√°bb gener√°ci√≥s hagyom√°nyok nyom√°n viszik tov√°bb a feln√∂vekvŇĎk a zene szeretet√©t √©s teszik bele annak minden energi√°j√°t egy-egy banda alap√≠t√°s√°ba. De nem √≠gy az Effektn√©l, ahol k√©t testv√©r, r√°ad√°sul ikertestv√©r gyerekkori √°lma val√≥sulhatott meg azzal, hogy zeneszeretet√ľk, a zen√©be vetett hit√ľk √©s kitart√°suk az √°ltaluk alap√≠tott zenekarban √∂sszepontosulhat.

Az elm√ļlt 27 √©vben tem√©rdek ponton tettek tan√ļbizonys√°got arr√≥l, hogy stabil hely√ľk van a hazai zenei √©r√°ban, hiszen 11 album mes√©l errŇĎl az idŇĎszakr√≥l √©s sz√°mtalan muzsika, mellyel a magyar rockhagyom√°nyokat √∂regb√≠thetik. Fenn√°ll√°suk √≥ta ugyan t√∂bb tagv√°lt√°son is kereszt√ľlment a zenekar, ez viszont egy pillanatra sem gyeng√≠tette meg ŇĎket, sokkal ink√°bb v√°ltozatoss√° √©s rugalmass√°, mindig meg√ļjul√≥v√° tette zen√©j√ľket.

 A k√∂z√∂ns√©ggel mindig egy h√ļron pend√ľlŇĎ, mosolyt-mosolyra halmoz√≥ band√°nak m√©g legal√°bb ugyanennyi, zen√©ben gazdag k√∂z√∂s √©vet k√≠v√°nunk!

A F√°klya R√°di√≥ban elhangzott besz√©lget√©st teljes eg√©sz√©ben meghallgathatod vagy let√∂ltheted ide kattintva!

L√°togass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a F√°klya R√°di√≥ elk√©pesztŇĎen saj√°tos √©let√©t √©s nyomj nek√ľnk egy like-ot, ha elnyerte a tetsz√©sed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Fel√ľgyeleti szerv: Nemzeti M√©dia- √©s H√≠rk√∂zl√©si Hat√≥s√°g,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben