Hova vezet a megjátszott orgazmus?

Okai különbözőek lehetnek és rögtön az első, ami sokak számára teljes mértékben érthetetlen, hogy olyan partnerrel folytatsz szexuális kapcsolatot, aki egyáltalán nem hoz lázba. De akkor miért is mész bele?

Amíg a belsőben a “nem akarom” érzete áramlik végig, addig egyrészről ennek a fizikai jelei is megmaradnak, másrészről a gondolatok is teljesen máshol lesznek és nem abban a pillanatban és helyzetben, ahol éppen lennie kellene. Igazából ezzel csak saját magát alázza meg és teszi kiszolgáltatottá az elszenvedő személy. Ez az állapot teljesíti ki benne hosszabb távon a szexualitás iránt gondolt negatív diagnózist és rövid időn belül lelki ronccsá is válik. Aztán egy éles helyzetben, még ha akarja is, a negatív tapasztalatok képtelenné teszik a továbbiakban arra, hogy megélje a szexualitás szépségeit.

Amennyiben ezen tényezők mégsem állnak fenn és alapjáraton szívesen folytat szexuális tevékenységet, szóba jöhetnek olyan tényezők, mint a fáradtság vagy egyéb teljesen átlagos dolgok, amelyek kedvetlenséghez vezetnek. Nincs ezzel semmi gond, a partner tud megértő is lenni, ha jelzik neki időben ezt értelmes kommunikációval. Ha ez mégis elmarad és csak azért megy a folytatás, hogy a másiknak okozzon örömet, akkor megint csak értelmét vesztette az egész téma, hiszen a gyönyör, mindenkinek ugyanúgy jár! Ráadásul a partnert sem lehet hülyének nézni, így egy megjátszott nyögés következtében az őszintétlenség óriási konfliktust vonhat maga után. És ez a kapcsolat halálra is van ítélve.

Az előjáték fontossága

Sokan beleesnek abba a hibába, hogy minden előzetes érintés és ráhangolódás nélkül ugranak fejest az aktusba. A legrosszabb! A férfinak még egyszerű lehet, de a nő egy összetett szerkezet. Igénylni a kényeztetést, az érzékiséget, hogy éreztessék vele, hogy mennyire tökéletes. És mivel a nő a Létezés legcsodálatosabb teremtménye, így izgalmas és élvezetes feladat is felfedezni minden porcikáját, lassan haladva, elidőzve minden egyes négyzetcentiméteren. Nem véletlen, hogy a keleti kultúrákból fennmaradt ismeretek elnyugatiasodtak. Ezekből az ősi dokumentumokból tudjuk azt is, hogy a nő testén található erogén zónák mikor, milyen reakciót váltanak ki. Megdöbbentő egyszerűséggel alkalmazhatóak ezek, de jelen korunk erotikus világa ezt már teljes mértékben figyelmen kívül hagyta, ami egy szexuálisan tudatlan és beteg társadalmat szült meg, aminek következménye a már fentebb említett okozatok.

Újdonság és életmentés lehet egy pár életébe bevezetni olyan szexuális szokásokat, ami addig elképzelhetetlen volt. Ez mindenkinél más, de a legfontosabb, hogy tabuk nélkül lehessen róla beszélni, hiszen ugyanúgy hozzátartozik az élet szükségleteihez, mint az evés vagy az alvás.

Az orgazmus lehet őszinte, esetleg többszöri?

Minden esetben! Az erotikus masszázsnak nevezett érintéssor, pontosan az erogén zónákban található energetikai rendszert köti össze egy egésszé és furcsa mód kis százalékban érinti csak a nemi szerveket. Ilyen alkalmakkor is képes a nő a többszöri orgazmus elérésére is és behatolásról még egyáltalán nem is beszéltünk. Az már egy halmazati tényező, amikor fantasztikusan lehet kombinálni ezeket a dolgokat a tökéletes gyönyör eléréséhez. Ez nem egy különleges képesség, mindenki alkalmas rá. Egyetlen függvénye van csak, a részletekre való odafigyelés, mint a hőmérséklet, a meghitt és zavartalan környezet.

Van értelme megjátszani?

Értelmetlen dolog és a hazugság, akkor is hazugság, ha soha nem derül ki, mert bizony sajnos minden esetben fény derül rá. Ezzel a tevékenységgel két embernek tesz az elkövető rosszat és sokkal rosszabbat, mint az elsőre gondolná. Az őszintétlenség maradandó csalódáshoz vezet, a maradandó csalódás pedig örök őszintétlenséghez.

Ne vedd el magadtól a gyönyört! Mond ki ha valami bánt vagy valami nem esik jól! Az őszinteség minden esetben meghozta már az emberiség történelmében a megoldást, miért gondolnád, hogy a te esetedben ez másképpen lenne?

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben