Igazat mondott-e Boyd Bushman?

Az uf√≥ t√©ma szempontj√°b√≥l is √©rdekes Boyd Bushman vide√≥interj√ļ igaz√°b√≥l m√©g 2014-ben l√°tott napvil√°got, de m√°ig nagy hat√°ssal van az uf√≥kutat√≥kra √©s folyamatosan √ļjra felbukkan az interneten is. A szkeptikusoknak term√©szetesen egy fabatk√°t sem √©r az eg√©sz √©s egyszerŇĪ √°tver√©snek k√∂nyvelt√©k el. De t√©nyleg errŇĎl van sz√≥?

√Āltal√°ban k√©telkedŇĎ szoktam lenni az olyan interj√ļkkal szemben, amiben bizonyos szem√©lyek ‚Äěbevallj√°k‚ÄĚ, hogy ilyen-olyan magas korm√°nyzati beoszt√°sban dolgoztak √©s tudom√°st szereztek a f√∂ld√∂nk√≠v√ľliek ittl√©t√©rŇĎl, valamint pontos tev√©kenys√©geikrŇĎl is. Az ilyen emberek t√∂bbnyire √©rdekes m√≥don mindig az USA berkeibŇĎl ker√ľlnek ki √©s nagyon sokszor m√©g a szem√©lyazonoss√°gukat sem √°rulj√°k el, √≠gy leellenŇĎrizni sem lehet a beismer√©s val√≥s√°gtartam√°t. Azt hiszem az ilyen mendemond√°k t√∂bbnyire csak amerikai propagand√°k √©s el akarj√°k hitetni az emberekkel azt, hogy ŇĎk a legfejlettebb nagyhatalom. A Boyd Bushman interj√ļ viszont nem felt√©tlen√ľl ilyen √©s √©rezni, hogy itt valami nem stimmel.

A 72 √©ves kor√°ban elhunyt f√©rfi ugyanis bizony√≠that√≥an val√≥ban a Lockheed Martin fŇĎmunkat√°rsa volt, ami Amerika legnagyobb rep√ľlŇĎg√©p ipari, biztons√°gi √©s technol√≥giai c√©ge. T√©ny az is, hogy Boyd nev√©hez legal√°bb 26 rep√ľl√©si- √©s ŇĪrtechnol√≥giai szabadalom k√∂thetŇĎ. M√°r kor√°bban is besz√©lt uf√≥kr√≥l, valamint antigravit√°ci√≥s technol√≥gi√°r√≥l √©s 2008-ban egy poligr√°fos teszten is √°tment, hogy nem hazudik. Azt√°n 2014 augusztus√°ban egy interj√ļ sor√°n elmondta, hogy szupertitkos projekteken is dolgozott, amit n√°luk csak ‚ÄěFekete Projecteknek‚ÄĚ neveznek. Ezek sor√°n √ļj t√≠pus√ļ meghajt√°sokat √©s rep√ľlŇĎg√©peket pr√≥b√°ltak fejleszteni a f√∂ld√∂nk√≠v√ľliek technol√≥gi√°ja alapj√°n, mindezt a nevadai 51-es k√∂rzetben. Az idegenek ugyanis a f√©nysebess√©gn√©l gyorsabban tudnak idejutni a bolyg√≥nkra, viszont √≠gy is csak apr√≥ titkokat √°rultak el az ott dolgoz√≥ tud√≥scsoportnak.

Term√©szetesen Amerika nem kiv√©tel, ugyanis egy√ľttmŇĪk√∂d√©s folyik az oroszokkal √©s a k√≠naiakkal is, hogy l√©trehozz√°k a forradalmian √ļj meghajt√°s√ļ szuperg√©peket. Ek√∂zben a vide√≥ban Boyd f√©nyk√©peket is mutat k√ľl√∂nb√∂zŇĎ cs√©szealjakr√≥l, de megeml√≠t egy idegen l√©nyt is, aki szint√©n l√°that√≥ a f√©nyk√©peken. √Āll√≠t√≥lag a l√©ny m√°sf√©l m√©ter magas, legal√°bb 200 √©vig √©l √©s telepatikusan is k√©pes kommunik√°lni ‚Äď t√°rsaihoz hasonl√≥an. √Ėsszess√©g√©ben ennyit √°rult el Boyd, majd nem sokkal k√©sŇĎbb, okt√≥berben elhunyt √©s a vide√≥t csak ut√°na osztott√°k meg a m√©di√°val. Az eset √≥ri√°si n√©pszerŇĪs√©gnek √∂rvendett, m√≠gnem a szkeptikusok azt mondt√°k, hogy a Boyd √°ltal k√∂zz√©tett fot√≥n csak egy j√°t√©kfigura van, nem pedig val√≥di idegen. Ezek ut√°n 1-2 felv√©tel jelent meg nagyon hasonl√≥ j√°t√©kfigur√°kr√≥l az interneten ‚Äď √°ln√©ven felt√∂ltve -, amiket √°ll√≠t√≥lag a Wallmart j√°t√©k√°ruh√°zban lehetett megv√°s√°rolni. Ezzel el is lett int√©zve a dolog, hogy az √∂reg m√©g utolj√°ra megviccelte a vil√°got, csak hogy van egy kis b√∂kkenŇĎ. A figura t√©nyleg nagyon hasonl√≠t a bemutatott fot√≥kon l√©vŇĎ f√∂ld√∂nk√≠v√ľlihez, de ezzel egy√ľtt t√∂bb ponton is elt√©r tŇĎle: fest√©sben, m√©retben √©s arcban is.

A m√°sik t√©ny, hogy soha nem lehetett kapni ilyet az eml√≠tett √°ruh√°zban, ezt a dolgot valaki csak kital√°lta √©s onnant√≥l kezdve t√©nyk√©nt vett√©k √°t a szkeptikus oldalak, de a h√≠vŇĎk k√∂reiben is a mai napig komoly vita t√°rgy√°t k√©pezi.. Egyesek azt hozt√°k fel √©rvk√©nt, hogy az USA nem √°ldozna ennyi p√©nzt, hogy j√°t√©kokat legy√°rtson, amik hiteltelen√≠ten√©k az ilyen bevall√°sokat. Ezt a kijelent√©st viszont m√©g komolyan venni sem lehet, amikor Fekete Projektekre t√∂bb milli√°rd doll√°rokat k√∂lt az √°llam √©s egy ilyen plusz k√∂lts√©g semmis√©g lenne nekik.

Vannak arra vonatkoz√≥ hivatalos dokumentumok is, hogy hogyan kell egy embert hiteltelenn√© √©s nevets√©g t√°rgy√°v√° tenni, ha az eset sz√ľks√©gess√© teszi. V√©g√ľl meglepŇĎ m√≥don a vide√≥interj√ļ ut√°n Boyd teljes adat√°t bannolt√°k, majd t√∂r√∂lt√©k a Wikip√©di√°r√≥l, amit elŇĎtte szabadon b√°rki megn√©zhetett. Vajon a f√©rfi t√©nyleg nem hazudott, de azt√°n megpr√≥b√°lt√°k lej√°ratni? Ak√°rhogy is van, figyelemre m√©lt√≥ karrierje volt √©s ugyan mi√©rt tette volna az eg√©szet t√∂nkre √©let√©nek utols√≥ napjaiban egy olyan csal√°ssal, amit elvileg b√°rki k√∂nnyen leleplezhet? Hisz m√°r a p√©nzzel sem tudott volna mit kezdeni, ha kapott is volna √©rte valamennyit; n√©pszerŇĪnek pedig m√°r k√∂zismert ember volt √≠gy is. Ebben semmi logika sincs, √≠gy enn√©l az esetn√©l ki merem jelenteni: Boyd Bushman beismerŇĎ vallom√°s√°t sz√°nd√©kosan lej√°ratt√°k.

Hasonl√≥ t√©m√°kkal tal√°lkozhatsz m√©g h√≠reink k√∂z√∂tt a Paranorm√°lis men√ľben, valamint √©lŇĎben a keddi ParaSpiri mŇĪsorunkban is. L√°togass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a F√°klya R√°di√≥ elk√©pesztŇĎen saj√°tos √©let√©t √©s nyomj nek√ľnk egy like-ot, ha elnyerte a tetsz√©sed!    

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Fel√ľgyeleti szerv: Nemzeti M√©dia- √©s H√≠rk√∂zl√©si Hat√≥s√°g,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben