Komoly áttörést hozhat életedbe ez a szeptemberi telihold rituálé!

A szeptember 10-i telihold a Halak jegyében arra szólít bennünket, hogy lépjünk ki kicsit az elménkből és költözzünk be a szívünkbe. Ez a folyamat némi szétszórt, kaotikus energiát hozhat magával, különösen, ha megpróbáljuk erőltetni vagy irányítani a dolgokat. De íme egy egyszerű rituálé, ami átsegíthet ezen az időszakon és elképesztő változásokat hozhat az életedbe.

A rituálét a legcélszerűbb este, lefekvés előtt csinálnod. Csak néhány dologra lesz szükséged hozzá és ne feledd: Csak engedd megtörténni a dolgokat!

Amire szükséged lesz:

- Egy tál víz

- Tengeri só

- Auratisztító eszköz

- Illóolaj

- Virágszirom

Kezd azzal, hogy energetikailag megtisztítod az aurádat, majd a teret és a rituáléhoz szükséges eszközöket és összetevőket. Miközben tisztítod az aurádat, mondd el a következőket:

„Minden úgy van, ahogy lennie kell, mert én világosság és szeretet vagyok. Ott vagyok, ahol lennem kell, mert fény és szeretet vagyok. Elfogadom a fényt és a szeretetet, ami bennem és körülöttem lakozik. Megtisztultam, megtelt a szívem. Nyitott vagyok arra, hogy elfogadjam mindazt, ami jó a lelkemnek. Köszönöm, köszönöm, köszönöm."

Miközben megtisztítod a teredet és a rituális összetevőket, nyugodtan mondd el a következőket:

„Megvan a hatalmam, hogy magamhoz vonzzak mindent, ami jó, ami fényes és ami világos. Beszívom ezt az energiát, és ezzel az energiával töltöm meg a szívemet, ezeket az összetevőket, az otthonomat, a környékemet és a körülöttem lévő világot. Megtisztultam, megtisztult az otthonom, és csak sugárzó öröm lakik itt.”

Ezután fogd meg a vizes tálat és szórj bele tengeri miközben elmondod a következőket:

„Elveszem ezt a sót, és megtisztítom mindazt, ami már nem szolgál. Megengedem, hogy elszakítsa mindazokat a köteleket, amelyek már nem támogatják a legmagasabb növekedésemet. Arra kérem, hogy gyengéden szabadítson meg mindentől, ami visszatart, és visszatart attól, hogy a legmagasabb igazságom szerint éljek. Arra kérem, hogy segítsen elengedni (itt mond el, hogy mit szeretnél elengedni).”

Ezután szórd bele a virágszirmokat a tálba, miközben elmondod a következőket:

„Ezek a virágok az élet minden szépségét rejtik magukban. Üdvözlöm és befogadom ezt az energiát. Ezek a virágok szívják be lelkembe a föld szeretetét, szépségét és teremtő erejét. Beszivároghatnak ezek a virágok a lelkembe (itt mond el mit szeretnél az életedbe beáramoltatni).

Ezután adj hozzá 1-2 csepp illóolajat, miközben elmondod a következőket:

"Ezt a szent olajat arra használom, hogy egyensúlyba hozzam az energiaszintemet és helyreállítsam a harmóniát testemben, elmémben és lelkemben. Lágy illata és energiakódjai igazítsák testemet, hogy kiegyensúlyozott, egészséges és helyreállított legyek.”

Utána mutató ujjaddal keverd össze a vizet! Miközben ezt teszed, csak hagyd, hogy az energiád bele áramoljon a vízbe és a víz energiája beléd áradjon. Végül tedd ki ezt a tál vizet az udvarra vagy tedd ki az ablakba úgy, hogy érje a Hol fénye! Vedd el a vizes edényedet, és hagyd kint a Hold alatt vagy az ablak mellett!

Reggel, amikor felébredsz írd le az álmodat, hiszen a rituálé után tapasztalt álmok fontos jelentéssel bírnak majd az előtted álló időszakban! Ha ezzel megvagy, akkor hozd be a holdvizet és mosakodj meg benne, miközben már megtörtént vágyaidat vizualizálod.

Holdanya áldása kísérje fényesen utadat!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben