Rituálé a teliholdnál – Teremtsd meg amire vágysz!

Egy bárki számára egyszerűen kivitelezhető, de nagyon erős rituálét hoztunk nektek, amiben a telihold teremtő energiája lesz segítségünkre. Ezzel a népi mágiával életteredet megtisztítva kinyilvánított céljaidat manifesztálni is képes leszel és csak pár dologra lesz szükséged hozzá.

Azon nagyanyáink, akik ismerték a népgyógyászatot és a természetet, azok számos gyógyfüvet alkalmaztak és a szó legpozitívabb, legfehérebb értelmében alkalmazták a „boszorkányságot” is. Szerencsére vagyunk páran, akik megörökölték ezt a tudást, így a múltból merítve most mi is tovább tudunk adni nektek ezekből a legnagyobb szeretettel, hogy életed pozitív kimenetelét ezáltal is segíthessük. Fontos elmondani azonban, hogy a rituálé sikerességének érdekében egy teljes napot rá kell szánnod az előkészületekre! Mutatjuk hogyan!

Mindenekelőtt szükséged lesz

- a tértisztításhoz füstölő eszközre, de most a megszokott füstölőket kicsit szorítsd háttérbe, ugyanis ehhez a rituáléhoz kifejezetten gyógynövény köteget (pl. zsálya) vagy palo santot használj!

- Három szál vágott virágra

- Egy vázányi vízre

Előkészületek

Kezd azzal, hogy körbejárod a lakásodat és távolíts el minden olyan tárgyat, amelyek már nem igazodnak hozzád! Szanálj a régi ruháid között a gardróbból és számolj fel minden rendetlenséget a házban, de ezeket tedd egy kupacba! Takaríts ki és végig az legyen az elmédben, hogy elengedsz minden olyan múltbéli dolgot, ami már nem tartozik hozzád! A háttérben közben szóljon egy felemelő zene, ami nyugtat és kikapcsol! Ha mindez megvan és ott van előtted egy kupacban mindaz, amitől meg akarsz válni, azt vagy adományozd el vagy dobd ki most! Miközben ez teszed, köszönd meg, hogy mennyi mindent adtak neked ezek a tárgyak, majd végleg engedd el őket!

Rituálé

- Most, hogy elengedtél mindent a múltadból és csodaszép rend és tisztaság van az otthonodban, gyújtsd meg az általad választott tértisztító füstölőt és menj végig vele a lakásban! Közben mond hangosan: „Mostantól ez a tér szeretettel üdvözöl minden pozitív újdonságot és lehetőséget, amelyeknek szeretettel otthont is adok.”

- Ha végigmentél minden helységen, akkor vonulj el egy csendes helyre, ahol magad elé helyezheted a három szál virágot és a vízzel teli vázát! Ülj le kényelmesen és tértisztító füstölőddel tisztítsd meg az aurádat, majd csukott szemmel fogalmazd meg a szándékodat, de csak fogalmazd meg és halk meditációs zene mellett merengj rajta egy kicsit!

- Ezután az előtted fekvő virágból vegyél a kezedbe egyet és az előbb megfogalmazott vágyat képzeld is el, ahogyan megtörténik! Érezd, hogy ez a vágy egy megtörtént eseményként a virág programjává válik! Ha úgy gondolod, hogy minden információt beletettél a virágba, akkor nyisd ki a szemed és tedd bele a vázába, majd ugyanezt csináld meg a maradék kettő szál virággal is!

- Vidd ki a vázába helyezett virágokat az udvarra vagy tedd ki az ablakba, a lényeg, hogy érje a telihold sugara, majd térj te is nyugovóra!

- Reggel fogd meg mindkét kezeddel a vázát, nézd a virágokat és a szeretet legnagyobb érzésével mond azt nekik hangosan: Eljött az ideje, hogy üdvözöljem az újat! Arra kérem az Univerzumot, hogy vezesse lépéseimet vágyaim beteljesedése felé!

- Végezetül vedd ki a virágokat a vázából, a vízzel pedig most meg a kezedet és lásd utoljára vágyad megvalósulását! Köszönd meg és a rituálé ezzel be is fejeződött.

Áldás rátok!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben