Milyen volt idén az Everness fesztivál?

A Fáklya Rádió is részt vett a júniusban megrendezett, egy hetes Everness Fesztiválon, ahol több tucat előadó lépett fel. A fesztiválon részt vehettünk koncerteken és workshopokon, továbbá kipróbálhattuk a jógát vagy a hangtálazást is.

Földönkívüli spirituális üzenetek

A SoulmindWorld Közösség sátrában 26-án, vasárnap tartott egy másfél órás előadást Hajósi Péter és Miskolci László. Az előadás témája a földönkívüli spirituális üzenetek köré koncentrálódott, de számos irányba is elkanyarodott a beszélgetés hála a lelkes hallgatóknak. Egyre több ember számol be a földönkívüliekkel való találkozásáról és az idegen lények által átadott üzenetekről, akik felhívják a figyelmet a Földünk problémáira – mint például az atombomba veszélyeire és a háttérhatalom manipulációira. A média által bár csak az 1950-es években lettek ezek az élmények felkapva, de ha végigtekintjük történelmünket, akkor láthatjuk, hogy a kontaktusoknak évezredes hagyományai vannak. Péter és László ismertette a CE-5 módszert, ami az Ötödik típusú találkozásokat jelenti.

A CE-5 módszer

Az UFO-irodalom kategorizálja a találkozásokat és a CE-5 röviden azt a fajta kapcsolatfelvételt jelöli, amikor az emberek próbálnak interakcióba lépni az égi segítőkkel. Meditációk, relaxációs technikák és módosult tudatállapot által kiküldhetünk egy üzenetet telepatikusan, hogy szeretnénk kapcsolatot létesíteni, és ha az idegenek fogják az adást, akkor ez létre is jön. A kapcsolatfelvétel a fizikaitól kezdődően az energetikai érzeteken át a csatornázásig terjedhetnek. Mint ahogy az előadók és a hallgatók közösen is megtárgyalták, nagyon fontos az is, hogy kinek milyen szinten van a tudata és mit képes befogadni egy ilyen találkozás során. Terítékre kerültek továbbá a különböző fényképek kiértékelése, amelyeken energialények-és gömbök láthatók, a „jó és a rossz” harca, valamint hogy milyen helyekről és dimenziókból érkezhetnek hozzánk az idegenek.

Az Everness képekben

Mint említettük rengeteg előadó volt megtalálható a fesztiválon, de alig foglalkoztak a földönkívüli létformák kérdésével spirituális szempontok szerint. Talán kivételt képezett Szántó Enikő, a Forrás-Kód Akadémia alapítóját, akit László is meghallgatott. Az előadó médiumi képességekkel bír, továbbá önfejlesztő tanácsokkal látta el hallgatóit. Az előadásai során arról beszélt, hogyan lehetne kialakítani az állandó kapcsolódást égi segítőinkkel vagy magával a Forrással. Itt léptek be a földönkívüliek is a képbe, miszerint lelkünk különböző csillagnemzetségekhez és lélekcsaládokhoz tartozik. Ha sikerül a kapcsolódás a saját segítőiddel és Forrásoddal, akkor megismerheted földi küldetésedet, hogy mi a feladatod, és önértékelésedet is visszaszerezheted.

Feltöltődés különböző eszközökkel

A számos eszköz között kipróbálható volt az úgynevezett Hungrál is. A Földünket behálózzák a káros és pozitív földsugárzások (Hartmann-vonalak, vízérek stb.), amelyek a világ kezdete óta részét képezik életünknek. Függetlenül attól, hogy jó – vagy rosszindulatú sugárzásokról van szó, ha tartósan benne tartózkodunk, akkor károsan hatnak az egészségünkre. A Hungrál a sugárzások harmonizálásával megszünteti a káros befolyásokat, blokkokat old és az alacsony rezgéseket is magasabb szintre emeli a testben. Laci és Peti is kipróbálta a kis tojás alakú Hungrálokat, amelyeknek energetikai hatását már valóban lehetett érezni akár 5 perc után is.

Újraprogramozás és gyógyulás

Érdekes zenés előadó volt Paul Terrell, brit sámán, aki egyben pszichoterepauta is. Módszere – amit újraprogramozásnak hív – az, hogy mélyen belenyúl a gyermekkori mintákba, hogy meggyógyítsa és átalakítsa azokat a felnőttkorba való beavatáson keresztül. Alapítója továbbá a SpiritFestnek, amely hasonló az Everness fesztiválhoz. Paul előadásában a zenei tudását is megcsillogtatta, ugyanis játszott nekünk sámándobon, furulyán és hangtálon is.

Hangtál és energia

A standok között megtalálhattuk a Spiritual Human Yoga sátrát is, ahol Kálmán Lőrinc beszélt a harmadik szem technikáról, valamint a párja tartott hangtálmeditációkat. A harmadik szem technika egy olyan módszer, amely által energiát továbbíthatunk embereknek, egyúttal önmagunkat is feltölthetjük alig pár perc alatt. Természetesen itt is szó van csakrák nyitásáról, akárcsak a pránánál vagy a reikinél és szintén az Univerzum energiáját használja. A technika nagyon ősi, de aztán felváltotta a szimbolikus mágia használata és csak a XX. században bukkant fel újra Dasira Narada, majd Luong Minh Dang által, aki égi kinyilatkoztatásokat kapott, hogy tanítson az embereknek. Az univerzális energiát nem csak az emberek megsegítésére és gyógyítására használhatjuk, de alkalmas állatok és növények energetikai rendszerének helyrehozására is.

Mi ezt tapasztaltuk az Everness-en, a tudatosság, pozitív gondolkodás és egészséges életmód fesztiválján, de nagyon sok mindenre nem jutott időnk, a változatos programok, előadások és koncertek közül igen nehéz választani. Mégis a legértékesebb maga a hangulat és a közösség ereje, amit minden pillanatban átélhetsz egy-egy "véletlen" találkozás során.

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben