Kontakt est Anashantával

Anashanta kontakta volt a mai műsor vendége és azért érkezett, hogy meséljen egy kicsit arról, milyen is világok között közvetíteni.

Nehéz kézzelfoghatóvá, tapinthatóvá tenni, milyen mikor valaki világok között közvetít. Anashanta pedig éppen ezt csinálja, fénynyelv és fénykódolás útján kapott üzeneteit továbbítja, formába, rajzokba, képekbe, valami megfoghatóba önti, éppen azért, hogy számunkra is érzékelhető és megérthető legyen.

Hiszen a gondolat, az érzékelés, mely bennünk történik és ki tudja milyen messziről érkezik, ki tudja honnan kapjuk őket, egyedül csak számunkra érthetőek. Egy kóddal azonban másoknak is megfejthetővé és megérthetővé tehetjük. Akárcsak egy szinkrontolmács, azonban itt világok közötti közvetítésről van szó, egy magasabb rendű, más érzékeléssel rendelkező náció, akikkel a kontakta kapcsolatban, mondhatni kontaktusban van.

Az üzeneteket pedig sokszor nem is a fejünk fordítja le, jobban inkább a szívünk, amely jóval nyitottabb arra, ha a jövőnkről, a fejlődésről van szó, mely elengedhetetlen, hogy lépést tudjunk tartani nemcsak a mi, hanem más világok változó rendjével is. Anashanta azon szerencsések egyike, aki érti és tudja a kódokat, szívvel és lélekkel közvetít a világok között éppen azért, hogy azzal a mi fejlődésünket és előrehaladásunkat is szolgálja.

A Fáklya Rádióban elhangzott beszélgetést teljes egészében meghallgathatod vagy letöltheted ide kattintva!

Látogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a Fáklya Rádió elképesztően sajátos életét és nyomj nekünk egy like-ot, ha elnyerte a tetszésed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben