Kontakt est Anashant√°val

Anashanta kontakta volt a mai mŇĪsor vend√©ge √©s az√©rt √©rkezett, hogy mes√©ljen egy kicsit arr√≥l, milyen is vil√°gok k√∂z√∂tt k√∂zvet√≠teni.

Neh√©z k√©zzelfoghat√≥v√°, tapinthat√≥v√° tenni, milyen mikor valaki vil√°gok k√∂z√∂tt k√∂zvet√≠t. Anashanta pedig √©ppen ezt csin√°lja, f√©nynyelv √©s f√©nyk√≥dol√°s √ļtj√°n kapott √ľzeneteit tov√°bb√≠tja, form√°ba, rajzokba, k√©pekbe, valami megfoghat√≥ba √∂nti, √©ppen az√©rt, hogy sz√°munkra is √©rz√©kelhetŇĎ √©s meg√©rthetŇĎ legyen.

Hiszen a gondolat, az √©rz√©kel√©s, mely benn√ľnk t√∂rt√©nik √©s ki tudja milyen messzirŇĎl √©rkezik, ki tudja honnan kapjuk ŇĎket, egyed√ľl csak sz√°munkra √©rthetŇĎek. Egy k√≥ddal azonban m√°soknak is megfejthetŇĎv√© √©s meg√©rthetŇĎv√© tehetj√ľk. Ak√°rcsak egy szinkrontolm√°cs, azonban itt vil√°gok k√∂z√∂tti k√∂zvet√≠t√©srŇĎl van sz√≥, egy magasabb rendŇĪ, m√°s √©rz√©kel√©ssel rendelkezŇĎ n√°ci√≥, akikkel a kontakta kapcsolatban, mondhatni kontaktusban van.

Az √ľzeneteket pedig sokszor nem is a fej√ľnk ford√≠tja le, jobban ink√°bb a sz√≠v√ľnk, amely j√≥val nyitottabb arra, ha a j√∂vŇĎnkrŇĎl, a fejlŇĎd√©srŇĎl van sz√≥, mely elengedhetetlen, hogy l√©p√©st tudjunk tartani nemcsak a mi, hanem m√°s vil√°gok v√°ltoz√≥ rendj√©vel is. Anashanta azon szerencs√©sek egyike, aki √©rti √©s tudja a k√≥dokat, sz√≠vvel √©s l√©lekkel k√∂zvet√≠t a vil√°gok k√∂z√∂tt √©ppen az√©rt, hogy azzal a mi fejlŇĎd√©s√ľnket √©s elŇĎrehalad√°sunkat is szolg√°lja.

A F√°klya R√°di√≥ban elhangzott besz√©lget√©st teljes eg√©sz√©ben meghallgathatod vagy let√∂ltheted ide kattintva!

L√°togass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a F√°klya R√°di√≥ elk√©pesztŇĎen saj√°tos √©let√©t √©s nyomj nek√ľnk egy like-ot, ha elnyerte a tetsz√©sed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Fel√ľgyeleti szerv: Nemzeti M√©dia- √©s H√≠rk√∂zl√©si Hat√≥s√°g,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben