Megnyitja kapuit a Medalpin Medical Center

Az egészségnél semmi sem fontosabb, így az időnkénti szűrővizsgálatokra is érdemes és kell is időt szakítanunk, mert könnyen előzhetünk meg ezzel olyan helyzeteket, amiből később már nagyon nehéz kilábalni. Ebben is segíthet nekünk a Medalpin Medical Center, ahol rendkívül korrekt szakemberek nyújthatják számunkra a legmegfelelőbb tanácsadást vagy éppen kezelést. A klinika ünnepélyes megnyitójára pedig november 9-én kerül sor.

A Medalpin Medical Center Budapesten, Kőbánya szívében találta meg otthonát. A klinika szolgáltatásai nemcsak széleskörűek, de folyamatosan bővülnek is. A komoly szakemberekből álló szakorvosi gárda empatikus minden pácienshez és ami a legfontosabb, hogy mi miért választjuk őket: nincs várakozási idő! A bejelentkezés egyszerű, a konzultáció zökkenőmentes, a megoldás gyors. Tisztában vagyunk azzal is, hogy olyan ezt olvasni, mintha valami mesekönyvbe csöppentünk volna, de a helyzet az, hogy mindez igenis létezik.

Nekünk is az az első számú szempont, hogy egyéni megoldandó helyzetünkre, illetve esetlegesen fennálló problémánkra vagy éppen egészségünk megőrzése érdekében tapasztalt és felkészült szakemberek adjanak preventív vagy éppen aktív és azonnali megoldást. A Medalpin Medical Centernél mindez járható út, hiszen a klinikán dolgozó szakorvosok mentalitása mindezzel összecseng, szellemiségük az önzetlenségen és az alázaton alapul, amely minden további nélkül megalapozza a gyógyulni vágyók komfort- és biztonságérzetét.

Mindennek tudatában örömünkre szolgál hírt adni róla, hogy 2022.november 9-én megnyithatja kapuit a Medalpin Medical Center, ahol számos illusztris vendég mellett Kőbánya polgármestere is jelen lesz az eseményen, hogy ünnepélyes kereteken belül az egészség jegyében üdvözölhessék majd az ide látogató pácienseket a jövőben.

Hiszen a klinika szlogenje is magáért beszél: Az Ön egészsége a mi szívügyünk!

A Medalpin Medical Center szolgáltatásainak minden egyes részletét megtaláljátok ide kattintva!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben