Új év, új tetoválások! - Töretlenül az emberek igényeire szabva a Stingers Tattooban

A Stingers Tattoo sem kezdheti másképpen az évet, mint a tőlük megszokott mentalitással vinni tovább azt a teljesen egyedi szolgáltatás csomagot, amellyel eddig is kitűntek a tömegből.

Az elmúlt egy évben számtalan tetoválást, piercinget, egyedi, egyéni és tökéletesen egyező páros mintát, valamint esztétikai kezelés mellett tetoválás eltávolítást is bemutattunk a Stingers Tattoo-tól. Még egy videót is készítettünk velük, amely tökéletesen szemlélteti mindazt, amire egy vendég számíthat, ha belép a szalonba. Na de mire számíthatnak az érdeklődők az idei évben? Annyit azért már most borítékolhatunk, hogy rengeteg újdonság mellett tulajdonképpen bármit, amit a vendég igényei megszabnak.

Töretlenül az emberek igényeire szabva

Ez akár a Stingers Tattoo mottója is lehetne, hiszen a szalonban megfordult vendégek mind egy szálig arról számoltak be, hogy nem volt részük még ilyen bánásmódban és tulajdonképpen a családias légkör definícióját sem tudták hova tenni, amíg nem jártak itt. Ennek alapján is maximálisan kijelenthető, hogy nem légből kapott információk mentén haladva, népmeséket hallgatva születik meg egy vélemény, hanem tapasztalatok útján, aminek segítségében a Stingers Tattoo szalon ajtaja nyitva áll. Ne nekünk higgy, hanem saját magadnak!

Érdemes továbbá az is mérlegelni, hogyha valaki önszántából beesik bármely tetoválószalonba, akkor milyen fogadtatásban részesül már az első másodpercben. A Stingersnél már akkor is a te igényeidet nézik, ahogyan becsuktad magad mögött az ajtót és a küszöbön állsz. Mert töretlenül működnek a te igényeidre szabva!

Új év, új tetoválások

Nem is kérdés, hogy egy tetováló szalonban folyamatosan készülnek az újabbnál újabbak és a szebbnél szebb munkák, az idei év minden bizonnyal számos új ötletet fog hozni a szalon munkatársainak is. Gondoljunk bele, hogy csak az előző évben történt globális mértékben annyi változás jó és rossz értelemben is egyaránt, amilyen az elmúlt 10 évben összesen nem volt. Ezek a történések viszont minden ember életére hatással voltak, ami újabb és újabb életesemények spirálját hozta el. Azok az embere pedig, akik életük fordulópontjait testükön dokumentálják sajátos elképzelések által, azok biztosan a továbbiakban is ezt a dokumentációs, valamint művészi kifejezési formát fogják választani. Neked mi lesz az idei első tetkód és milyen ötletekben gondolkozol?

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben