Vélemények a Stingerstatto tetoválószalonról

Minden tetováló szalont, így a Stingerstattoo-t is nagy mértékben meghatároz és komoly jelzéseket ad az érdeklődők számára a már ott járt vendégek értékelése. Ebből már könnyen leszűrhető, hogy a szalonban milyen munkák készülnek, milyen típusú emberek dolgoznak itt és ami a legfontosabb, hogy ezt összegezve, mennyire emberközpontúak, hogy azért csinálják, mert a szenvedélyük, vagy csak jól lehet pénzt keresni vele.

Mennyire tájékoztatnak minket és ők mennyire tájékozottak? És természetesen összességében a nagy kérdés: - Mit kapunk a pénzünkért?

Hát akkor nézzük meg, hogy mit is nyújt nekünk a Stingers csapat egy-két értékeléssel szemléltetve a több 100 értékelésből és több mint 10.000 követőből.

Vendégeik írták:

Detti:

Szuper hangulat, kiváló minőség! Nagyon örülök, hogy Náluk csináltattam az eddigi 3 tetoválásomat és jöhet a 4. is nemsokára! 😍😍 Tökéletes és szép munka! Imádom! 🥰🥰 Mindenkinek ajánlom!☺️

Edit:

Én szemöldök piercinget rakattam be náluk. Nagyon profi csapat , alaposak, tiszták, széleskörű tájékoztatást kaptunk, kedvesen foglalkoztak velünk, barátságosak és a zene is szuper! Csak ajánlani tudom. 😊 Nagyon szép munka! Annyira boldog vagyok! 😃

Ákos:

A fiatal hölgy nagyon kedves. Fület lövettünk ki a kislányomnak. Megnyugtatta és utána gyorsan meg is csinálta.

Barbara:

Nagyon nagy köszönet a srácoknak. Gyönyörű tetkóm lett és a piercingjeim is éppen jó. :) szép munkák.

Csaba:

Nagyon barátságos környezetben profi tetoválók. Mindenkinek ajánlom őket, jó pár éve hozzájuk járok!

Károly:

Nagyon hangulatos környezet, jó fej munkatársak, nagy odafigyelés, rendkívüli munka. Évinek köszönöm a tetoválást, nagyon szép lett!

Edit:

4.alkalommal vagyok itt a hátammal. Nagyon elégedett vagyok, a lányok nagyon aranyosak és profik A szalon is szuper :)

Katalin:

Nagyon kedvesek, jó fejek, látszik, hogy jól összeszokott csapat. Én ugyan csak kísérő voltam, de szinte kedvet kaptam én is egy piercingre.

Niki:

Imádom ezt a szalont. Nagyon kedvesek az alkalmazottak, jó a hangulat. Bolton csinálta az összes tetoválásomat . Vér profi. Ezután is csak őt fogom választani. Kreatív és nagyon precíz. Csodálatos emléket készített nekem amiért nagyon hálás vagyok. Egyszerűen csak köszönöm, hogy vagytok :)

Bence:

Uber Brigád és szép munkák :)

Mónika:

Egy kedves családias hangulatú szalont sikerült találnom. Nagyon kedves és segítő készek és jó humorú csapat. Nem bántam meg, és csak ajánlani tudom őket Mindenkinek. Tiszta higiénikus környezet,egy igazi művész emberekkel, akiknek nagyon szép a munkájuk

Andi:

Józsi nagyon köszönöm a gyönyörű első tetkóimat. :) Imádom. Örökre büszkén viselem. :)

Péter:

Többször jártunk már Náluk. Teljesen steril munkakörnyezet, precíz, hibátlan kivitelezés,köszönjük! :)

Még mindig nem sikerült döntened? Ebből a cikkünkből megismerheted a csapatot, ebben a cikkben pedig egy virtuális sétát is tehetsz a szalonban! Mi szívből ajánljuk őket!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben