Megváltoztatnád? – Tetoválás eltávolítás a Stingerstattoo-nál

Egy tetoválás életre szóló élmény – kivéve, ha meggondolod magad! Előfordulhat, hogy megunod a tetkódat, netán aktualitását veszti az adott dísz: például egy párkapcsolat után a rád tetovált név nem biztos, hogy szerencsét hoz a párkeresésben.

Szerencsére van megoldás, és képzett szakember segít hegmentesen megszabadulni a nemkívánatos testdíszedtől a Stingerstattoo tetoválószalonban. Az eltávolítás több lépéses folyamat: a tetoválás felületének nagyságától, a felhasznált festék színétől és minőségétől függően 4-8 alkalom elegendő ahhoz, hogy nyomtalanul eltűnjön.

Lézeres tetoválás eltávolítás

A lézeres tetoválás eltávolítás általában hosszabb folyamat: 1-1 alkalom 10-40 percet vesz igénybe, a tetovált terület nagyságától és a festék színétől és fajtájától függően. A kezelést 3-4 hetente lehet folytatni: körülbelül ennyi idő alatt felszívódik a kezelt festékmennyiség, befejeződik a hámlás, illetve megszűnik az esetleges bőrirritáció. A kezeléssorozat addig tart, amíg a halványodó tetoválás egészen el nem tűnik, általában 4-8 alkalom elegendő ehhez.

Tetoválás eltávolítás Budapesten

A megunt vagy nemkívánatos tetoválás eltávolítása a budapesti Stingerstattoo tetoválószalonban nemrég került be az igénybe vehető szolgáltatások közé, ugyanis több kollégájuk hivatalos tetoválás-eltávolító tanfolyamon vett részt. Így a tetoválás és piercing mellett már meg is szabadulhatsz a fölösleges tetkódtól, ezen kívül a gép többek között további esztétikai beavatkozásokra is alkalmas: pigment folt eltávolítás, körömgomba eltávolítás és bőrrejuvenáció is igénybe vehető a Stingerstattoo szolgáltatásai között.

Ha szeretnél többet megtudni a Stingerstattoo-ról, akkor nézd meg korábbi cikkünket és keresd őket bizalommal!

https://faklyaradio.hu/news/megbizhato-tetovalok-es-piercer-a-stingerstattoo-nal

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben