Művészi Flow élmény és a RockFlow

A zene és a flow élmény tökéletes ötvözete: hogy nem jutott eddig még eszünkbe? A RockFlow banda járt a stúdiónkban.

Minden alkotófolyamatnak, minden művészi tevékenységnek megvan az a pozitív hozadéka, hogy a flow élményen keresztül sokkal többet ad. Az alkotás, a teremtés művészete, a gondolatok kifejezése aztán másokra is hatással van. Nincs ez másként a beszédes nevű RockFlow-nál sem, akik zenéjükbe ágyazva hozzák el a jól megérdemelt flow élményt.

2019 óta működnek a jelenlegi felállással és a banda repertoárja időről-időre szépen bővül a saját szerzeményekkel, melyek hangszerelésén folyamatosan dolgoznak. Készülőben van a teljes lemezük, addig pedig azon munkálkodnak, hogy a flow élmény minél több emberhez eljuthasson. Hogy minél több embert szólíthassanak meg, zenéjük a modern hangzásvilágot hívja segítségül, klasszikus rock zenei alapokon nyugvó muzsikájuk és egyediségük nem okoz csalódást.

Hiszen még nem is említettük, hogy a szövegek mögött egy kortárs költő, Gáti István áll, akinek szüntelen mondandója, gondolatai dalban születnek újjá.

Az ő dalaik nem csupán elhangoznak, hanem üzennek is egyben, a sorok mögött telve vannak tartalommal, nem pusztán betűk, szavak és rímek összessége, hanem jóval több annál: maga a színtiszta Flow!

A Fáklya Rádióban elhangzott beszélgetést teljes egészében meghallgathatod vagy letöltheted ide kattintva!

Látogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a Fáklya Rádió elképesztően sajátos életét és nyomj nekünk egy like-ot, ha elnyerte a tetszésed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben