Maradj velünk még Foreland

Ezúttal a popformációjú, fülbemászós dallamokkal jelentkező Foreland zenekar tett látogatást a stúdióban.

A megduplázott énekkel, gitár-vokál, zongora, basszusgitár és dob felállással működő zenekar 2017 szeptemberében alakult. És mi sem példázhatná jobban, mennyi mondanivalójuk volt már az alakulástól számított néhány hónapban is, hiszen a 2017-es év végéig két videóklippel örvendeztették meg a nagyközönséget, hogy aztán egy erős kezdéssel, a 2018-as év első napjaiban, első EP-jüket is kiadják.

Az eleinte akusztikus feldolgozásokkal jelentkező zenekar aztán a saját szerzeményükkel robbant be a köztudatba, hiszen alig 7 hónappal a zenekar megalapítását követően, Vágy elnevezésű saját szerzeményükkel megnyerték az MTVA AranyCORE zenebajnokságát.

Ezt követően aztán tényleg nem volt megállás, olyan fellépések következtek, mint a Strand Fesztivál, Petőfi TV, ahol aztán nagylemezük is bemutatkozott, az Ébren.

Nem nehéz kitalálni, hogy az együttes további törekvései is hasonló, fantasztikus sikerekkel és eredményekkel jártak kéz a kézben, ahogy sorra mutatkoztak be a tehetségkutatókon és ahogy rendre megdobogtatták mind a zsűri, mind pedig a közönség szívét is.

Dalaik populárisak, puhák, könnyűek, hangzásuk is ezt támogatja, melyen tapintható mind a professzionizmus, mind pedig az együttesből áradó megbonthatatlan összetartás. A Foreland-on szerencsére a 2020-as év sem fogott ki, háttérmunkával, stúdiózással, dalírásokkal telt, munkájuk gyümölcse se m maradt el, hiszen számos médiamegjelenést tudhatnak magukénak.

Ha pedig valami igazán frissre, új hangzásra és tartalmas mondanivalójú zenére vágysz, az ez legyen: Foreland.

A Fáklya Rádióban elhangzott beszélgetést teljes egészében meghallgathatod vagy letöltheted ide kattintva!

Látogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a Fáklya Rádió elképesztően sajátos életét és nyomj nekünk egy like-ot, ha elnyerte a tetszésed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben