Fúziós Hibrid Punk és a Bad Habit

Atyaúristen, de fiatalok és atyaúristen, de tehetségesek: a debreceni Bad Habit a Fáklya Rádió stúdiójában!

2014-ben indultak és nem másként, mint egy gimnáziumi punk-rock/ pop-rock bandaként. Stílusuk nem skatulyázta be őket, hiszen mára már, saját elmondásuk szerint a fúziós hibrid punk lenne a megfelelő kifejezés a formációra.

A kezdetben bizony angol nyelven előadó csapat aztán nagy utat járt be, a 2017 óta kizárólag magyar nyelvű dalokkal, saját szerzeményekkel és hazai pályán mozognak többek között a Roncsbár és a Campus Fesztivál nagyszínpadán, de számos nagynevű fővárosi helyszínen, mint az A38, Dürer Kert és a Robot is.

Tehetségük és a kiváló budapesti klubokra tett mély benyomások a nagyobb fesztiválokig is eljuttatták őket, mint a VOLT, a STRAND, az EastFest és a Művészetek Völgye, de már a határon túlra is kikacsintottak energikus lendületükkel.

A Bad Habit éppen ezért nem lehet ismeretlen a Paddy and the Rats, a Fish!, Cloud9+ vagy éppen az Intim Torna Illegál vagy az Alvin és a Mókusok kedvelőknek sem, hiszen előzenekarként számos esetben bizonyítottak már. A jó hír, hogy 2020 örömteli hírt is tartogatott, hiszen a banda első nagylemeze szeptemberben jelent meg, így elég friss és ropogós a szakavatatlan füleknek. De hogy fokozzuk a kedélyeket és csináljuk a hangulatot Csavargó című kislemezük 2 dala is elsöprő sikerrel debütált a Petőfi TV-ben. Szerintünk ők lesznek a következők a bakancslistádon, ha eddig még nem ismerted őket.

A Fáklya Rádióban elhangzott beszélgetést teljes egészében meghallgathatod vagy letöltheted ide kattintva!

Látogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a Fáklya Rádió elképesztően sajátos életét és nyomj nekünk egy like-ot, ha elnyerte a tetszésed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben