Szex az idegenekkel

Több ezer ember állítja, hogy elrabolták a földönkívüli lények és az űrhajójukra vitték őket, hogy kísérletezzenek rajtuk. Néhány beszámoló azonban ennél tovább megy és közösülés is létrejön a két faj között.

Az emberiség történelmében mindig is voltak olyan legendák, amikor más fajhoz tartozó lényekkel folytattunk szexuális aktust. Anno az Istenek is összeszűrték a levet az asszonyokkal, de a Bibliában és apokrif iratokban is találhatunk eseteket, amikor az angyalok házasságot kötöttek a földi nőkkel. A középkorban a tündérek vitték a férfiakat saját világukba, hogy utódokat nemzenek a számukra. A démonok is megkereshették az embereket, hogy egy légyottot folytassanak velük, őket succubus és incubus nevű lényeknek hívtuk. A XX. és XXI. században már földönkívüli látogatásokról hallunk, és olykor még szexre is sor kerül velük.

Már az ötvenes években is lehetett hallani különböző földönkívüli találkozásokról, de az egyik legkirívóbb eset Antonio Villas Boas brazil farmeré volt. Az akkor 23 éves fiatal férfi éppen traktorjával szántott az éjszaka folyamán, amikor is meglátott egy vörös csillagot, ami egyre közelebb jött hozzá. A csillagból aztán fizikai tárgy lett, egy tipikus csészealj, aminek a teteje forgott a tengelye körül. A tárgy leszállt a három kieresztett lábára és pont ekkor a traktor is felmondta a szolgálatot, ugyanis teljesen lefulladt. Boas úgy megijedt, hogy végül el akart futni, de ekkor egy másfél méter magas, szürke szkafanderes lény az útját állta. Másik két idegen is csatlakozott hozzá és berángatták a férfit a repülő csészealjba. Ott levetkőztették, egy furcsa géllel letisztítottak – nyilván, hogy kórokozókat ne vigyen fel a hajóra -, vérmintát vettek tőle, majd egy furcsa füsttel enyhén elkábították. Boas egyedül maradt egy szobában, ahol megjelent egy szintén alacsony, de nőnemű lény. Kék szemei voltak, a haja platinaszőkének tűnt, és enyhén hegyes álla volt, viszont nagyon is vonzónak tűnt a férfi számára. Ezután a nő szexuális aktust folytatott Boassal, végül megdörzsölte a hasát és az égre mutatott. A férfi ezt úgy értelmezte, hogy gyermeke lesz, aki viszont majd nem a Földön fog élni, hanem a jövevények hazájában.

Szintén Brazíliából jelentette egy Elizabeth Klarer nevű hölgy, hogy egy Akon nevű lénnyel folytatott viszonyt, aki az Alpha Centauri Meton nevű bolygójáról jött. Született egy gyermekük, Ayling is, akit Akon nevelt fel és a nő csak egyszer láthatta őt.

Az ilyen jellegű találkozások aztán valamilyen szinten megváltoztak és kissé „erőszakosabbá” váltak: az elraboltakon kísérleteket végeztek a földönkívüliek és sperma mintát vettek a férfiaktól, vagy egy technológiai eszközzel teherbe ejtették a nőket. A hölgyek hasa valóban megnőtt, de mire a bébi megszületett volna, hirtelen eltűnt a magzat. A beszámolók szerint a további elrablásoknál már az űrhajón találkoztak az emberek a hibrid – félig ember, félig ufonauta – gyermekükkel és foglalkozni kellett velük. Bár vonásaik emberiek voltak, mégis jellemző volt a küllemükre a nagy koponya és a nagy szemek. A gyermekek hajai ritkábbak voltak és őszesek. Többen is felvetették, hogy a földönkívüliek egy új keverék fajt szeretnének alkotni, amivel benépesíthetnek más bolygókat, vagy megmenthetik saját fajukat a kihalástól. Az évtizedek előrehaladtával az elrablási beszámolókban már nem kopasz szürkék szerepeltek, hanem ezek a felnőtté vált hibrid gyermekek voltak az eltérítők.

Említsünk egy friss esetet is! 2021. május 31-én az Egyesült Királyságban élő Abbie Belat egy zöldes fénysugár emelte egy UFO fedélzetére, ahol öt magas, emberszerű lény fogadta. Enyhén zöld árnyalatú bőrük volt és nagy fekete szemük, ennek ellenére Abbie kifejezetten vonzódott az egyik lény után, akivel egy húsz perces kalandot le is folytatott a hajón. Végül a nőt visszavitték otthonába és azóta is várja kedvesét, akibe fülig szerelmes. Sokan nem vették komolyan a történetet mondván, hogy csak a hírnév miatt találta ki, ugyanis Abbie amatőr színész és egy instagram oldal vezetője. A nő minden interjúban kiemelte, hogy csalódott a földi férfiakban, így többen is úgy vélték, hogy egy idealisztikus űrbéli figurába vetítette ki be nem teljesült vágyait.

Neurobiológusok szerint ezeknek az embereknek bizonyos esetekben agyuk halántéklebenye „érzékenyebb és hibásan működhet”, ezért vannak furcsa képeik és ábrándjaik, amit valósnak élnek meg. A többit már csak a kultúra és a hitük teszi azzá, ami: ha pár száz évvel ezelőtt történtek volna meg az aktusok, akkor tündérekre vagy succubusokra fogták volna rá, nem pedig a földönkívüliekre. Persze ez csak a szkeptikus álláspont, ugyanis az ufókutatók szerint valódi, fizikai hibridizációs folyamat zajlik a bolygónkon.

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben