Tengerszemnyi zene

Feltörekvő tehetségek, fiatalok, ambíciózusak, előttük az élet és mindez egy zenekarban összpontosul. Ismerjétek meg a Tengerszem zenekart!

A Tengerszem elnevezésű formáció két, már ismertebb fiatal nevével forrt össze, a Gyöngyvér és Imágó zenekarok korábbi gitárosával, Mazán Attiláéval és a negyedik szériás X-Faktor győztesével, Danics Dóráéval.

Az ő főszereplésükkel és a banda két további tagjának közreműködésével született meg a Tengerszem nem is olyan régen, a rajongók és érdeklődők körében elsöprő hangulatot csiszoló és önfeledt koncerteket adó banda.

A dögös, érces hang a zenei kompozíciókban rock és metál alappal párosul és bár többször is volt már erre példa a zenei történelemben, ebben a fúzióban mégis valami egészen egyedit alkot. Tavaly megjelent nagylemezük minden dala valódi csemege, a legjobbat azonban akkor remélhetjük, ha a formáció nem tiszavirág-életű, hanem stabil és együtt fejlődni képes zenekarrá növi ki magát. 

A Fáklya Rádióban elhangzott beszélgetést teljes egészében meghallgathatod vagy letöltheted ide kattintva!

Látogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a Fáklya Rádió elképesztően sajátos életét és nyomj nekünk egy like-ot, ha elnyerte a tetszésed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben