XIII. Gerjeni Duna-Rock Motoros Találkozó – Hooligans interjú

Több szempontból is korszakalkotó volt az idei Duna-Rock, ahol a Hooligans koncertjét az egyik legkiemelkedőbb eseményként tartották számon. Egyrészt most léptek fel először a fesztivál történelmében, másrészt a közönség is hatalmas várakozással és szeretettel volt a zenekar iránt, akik valami maradandót hagytak maguk után Gerjenben.

Nem voltak könnyű helyzetben a zenekarok az elmúlt két évben, ami azért az idei Duna-Rock Motoros Találkozón meg is mutatkozott, hiszen minden egyes fellépő 200%-on pörgött a színpadon és ugyanez az átszellemülés volt elmondható a közönség részéről is, akik egy egész családként végre újra bulizhattak egy óriásit. Mi tagadás, be kellett hozni mindazt, amit a speciális időszak alatt nem lehetett és kivétel nélkül mindenki túl teljesítette magát a legpozitívabb értelemben.

Óriási élmény volt átélni azt a csodát, amit a Hooligans varázsolt koncertje alatt a közönség soraiba és fantasztikus élmény volt látni az összeölelkezett embereket, akik a kicsiktől a nagyokig végig énekelték és táncolták a bulit.

Igazi időutazás volt a koncert, hiszen a kezdeti daloktól napjainkig a legnagyobb Hooligans slágerek is felcsendültek és a Fáklya Rádiónak adott interjúból is kiderült, hogy koncert zenekarként az új daloktól igazi rock csemegéket várhatunk. Az ízelítő valóban erről szólt, így nagy várakozással vagyunk a további lemezek és Hooligans koncertek iránt.

Az sem titok, hogy a szcéna meghatározó zenekaraként hosszú utat jártak be a funky elemekkel, a pop-rockig, néhol pedig a metálos jegyek megmutatásával is. Annyi biztos, hogy legutóbbi Zártosztály c. lemezük méltán érdemelte ki a Platinalemez státuszt, hiszen zúzásból nincs hiány!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben