The Wallkids: Az élet szabadon

Egy egri punk-rock banda csillant meg a zenei égbolton: a The Wallkids volt a Próbaterem vendége.

Egy igazi, vérbeli punk-rock banda, akiknek ami a szívükön, az a szájukon: a szabadság utáni vágy, mely oly sokunknak hiányzik manapság. A jelenlegi korlátozások alatt sem tétováznak: dalt írnak, zenét szereznek, próbálnak és megmártóznak a jobbára érzelmekkel gazdagon fűszerezett kaliforniai punk stílusban.

Számos átalakuláson ment át a jelenlegi banda, míg ki lett mondva: ez bizony a The Wallkids. Formálta személyiségüket, zenéjükhöz való hozzáállásukat, szakmai elköteleződésüket és azt ahogyan a zenei berkekben mozognak. Nem rettentek el egy pillanatig sem attól, hogy az elmúlt évet a dalszerzésnek szenteljék, ezért is olyan sikeres online szerepléseik, klipbemutatóik, melyek a stílus iránt kevésbé érdeklődőket is megszólítja.

Zenéjük egyben a mindennapokról, az aktualitásokról is szól, mindezt természetesen politika- és káromkodásmentesen, azzal a bölcs gondolattal, hogy zenéjük vagy tetszik vagy nem az embereknek, ők mégiscsak a helyükön vannak és teszik a dolgukat, azt amihez a leginkább értenek.

A Fáklya Rádióban elhangzott beszélgetést teljes egészében meghallgathatod vagy letöltheted ide kattintva!

Látogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a Fáklya Rádió elképesztően sajátos életét és nyomj nekünk egy like-ot, ha elnyerte a tetszésed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben