The Wallkids: Az élet szabadon

Egy egri punk-rock banda csillant meg a zenei égbolton: a The Wallkids volt a Próbaterem vendége.

Egy igazi, v√©rbeli punk-rock banda, akiknek ami a sz√≠v√ľk√∂n, az a sz√°jukon: a szabads√°g ut√°ni v√°gy, mely oly sokunknak hi√°nyzik manaps√°g. A jelenlegi korl√°toz√°sok alatt sem t√©tov√°znak: dalt √≠rnak, zen√©t szereznek, pr√≥b√°lnak √©s megm√°rt√≥znak a jobb√°ra √©rzelmekkel gazdagon fŇĪszerezett kaliforniai punk st√≠lusban.

Sz√°mos √°talakul√°son ment √°t a jelenlegi banda, m√≠g ki lett mondva: ez bizony a The Wallkids. Form√°lta szem√©lyis√©g√ľket, zen√©j√ľkh√∂z val√≥ hozz√°√°ll√°sukat, szakmai elk√∂telezŇĎd√©s√ľket √©s azt ahogyan a zenei berkekben mozognak. Nem rettentek el egy pillanatig sem att√≥l, hogy az elm√ļlt √©vet a dalszerz√©snek szentelj√©k, ez√©rt is olyan sikeres online szerepl√©seik, klipbemutat√≥ik, melyek a st√≠lus ir√°nt kev√©sb√© √©rdeklŇĎdŇĎket is megsz√≥l√≠tja.

Zen√©j√ľk egyben a mindennapokr√≥l, az aktualit√°sokr√≥l is sz√≥l, mindezt term√©szetesen politika- √©s k√°romkod√°smentesen, azzal a b√∂lcs gondolattal, hogy zen√©j√ľk vagy tetszik vagy nem az embereknek, ŇĎk m√©giscsak a hely√ľk√∂n vannak √©s teszik a dolgukat, azt amihez a legink√°bb √©rtenek.

A F√°klya R√°di√≥ban elhangzott besz√©lget√©st teljes eg√©sz√©ben meghallgathatod vagy let√∂ltheted ide kattintva!

L√°togass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a F√°klya R√°di√≥ elk√©pesztŇĎen saj√°tos √©let√©t √©s nyomj nek√ľnk egy like-ot, ha elnyerte a tetsz√©sed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Fel√ľgyeleti szerv: Nemzeti M√©dia- √©s H√≠rk√∂zl√©si Hat√≥s√°g,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben